Déze Prince Charming-deelnemer is te zien in Celebrity EOTB

De Prince Charming-deelnemer zoekt daar een wel heel bekende ex op.

Lees ook

Dat de realitywereld eigenlijk maar een klein wereldje is, blijkt wel als sterren uit Temptation Island ineens opduiken in Ex on the Beach en vice versa. Of wanneer een Bachelorette-deelnemer zich nog eens waagt aan de liefde in Married at First Sight. Maarre, deze Prince Charming-ster gaat nog een stapje verder.

Celebrity Ex on the Beach

In Prince Charming kwam hij redelijk ver, maar hij wist het hart van Marvin niet te veroveren. En hoewel hij very close was met mede-deelnemer Tim, bloeide er ook tussen hen niets op. We hebben het natuurlijk over Tommy Baljet. Deze knappe Amsterdammer is na twee jaar weer terug op de buis. Enne, niet in Nederland. Nee: Tommy doet mee aan Celebrity Ex on the Beach UK!

Waarom Tommy niet aan de Nederlandse EOTB meedoet, maar aan de Britse versie met celebs? Dat zit zo: Tommy is namelijk de ex van Nathan. Nathan kun je of course kennen van het altijd hilarische Geordie Shore én hij is een van de originals in EOTB.

Relatie

Tommy en Nathan kennen elkaar al een paar jaar. Tommy dook in 2019 op in het twintigste seizoen van Geordie Shore. Te zien was hoe hij een date met de Britse realityster had. Die date was op zijn zachtst gezegd kort maar krachtig. Tijdens de date was te zien dat Tommy de Geordie Shore-ster een paar Nederlandse woorden probeerde te leren. Hier was Nathan zo van onder de indruk, dat hij vroeg of Tommy vaker naar Newcastle wilde komen. Ook Tommy was enthousiast en nodigde zijn date zelfs uit voor een reisje naar Amsterdam.

Of dat reisje naar Amsterdam ooit van is gekomen, weten we niet. Maarre, Tommy is nu wel in het vliegtuig gestapt om het EOTB-strand op te wandelen – en wie weet het een en ander met Nathan te bespreken. Of er weer iets zal opbloeien tussen de twee? Only time will tell…

Bron: MTV, Love Reality | Beeld: Prince Charming

Laatste nieuws

Zie ook