Wordt deze BN’er de nieuwe Prince Charming?

Deze kleine hint lijkt erop te wijzen...

Lees ook

De zoektocht van Chris is inmiddels ten einde, maar liefde heeft hij tijdens Prince Charming helaas niet gevonden. We maken ons hierom alweer op voor een nieuw seizoen en kunnen volop speculeren wie de nieuwe prince zal worden. Lijkt deze BN’er op een deelname aan het programma te hinten?

Ferry Doedens

Voor de première van Batman verschenen verschillende BN’ers op de rode loper met een touch of red. De dresscode werd goed aangehouden, aangezien menig bekende Nederlander op de rode loper flaneerde met felrode schoenen, rood gestifte lippen of een rode das. Ferry Doedens pakte het anders aan, hij droeg namelijk in de zak van zijn zwarte pak een rode roos.

‘Hartstikke leuk’

We all know, een rode roos is eigenlijk een hint naar De Bachelor. In het programma Prince Charming worden er namelijk geen rozen, maar dasspelden uitgedeeld. Toch besloot RTL Boulevard-reporter Laïs van Niel navraag te doen. “Moet jij niet de nieuwe Prince Charming worden?”, vraagt ze aan Ferry.

Ferry begint meteen te smilen en antwoordt enthousiast: “Dat zou me oprecht hartstikke leuk lijken.” We weten dat de vorige seizoenen van het liefdesprogramma keer op keer een onbekende Nederlander als prins hadden, maar wie weet komt daar dit seizoen verandering in? Time will tell. 

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Prince Charming

Laatste nieuws

Zie ook