Zien: zó zag De Bachelors Anna-Noëlle er vroeger uit

Zo schattig!

Anna-Noëlle is een van de knappe ladies die het hart van bachelor Thomas van der Vlugt probeert te veroveren. Aan haar lach-imitatie van Thomas en haar looks zal het in ieder geval niet liggen. Maarre, hoe zag de prachtige Anna-Noëlle er vroeger eigenlijk uit?

Wild Rose

In de vorige aflevering van De Bachelor zagen we hoe Anna-Noëlle Thomas wist in te palmen met haar soepele dance moves. Haar losse heupjes leverden haar niet alleen de aandacht van de bachelor op, maar ze won ook nog eens de ‘Wild Rose’. Met deze roos kan ze een date van een andere dame kapen en zelf op date gaan met Thomas. Enne, aangezien Anna-Noëlle nog geen 1-op-1-date met hem heeft gehad, zal ze daar vast en zeker snel gebruik van gaan maken. Exciting!

Makelaar

Hoewel Thomas haar nog niet heel goed heeft leren kennen, weten wij ondertussen al het een en ander van de prachtige Anna-Noëlle. De beauty is 25 jaar en woont in Amsterdam. Haar grootste droom is om de beste makelaar van de hoofdstad te worden. Enne, à la Selling Sunset gaat ze dan ook altijd tot in de puntjes verzorgd de deur uit. Al vindt ze het ook geen enkel probleem om in haar pyjamabroek een bezoek aan de supermarkt te brengen.

Benieuwd hoe Anna-Noëlle er back in the days uitzag? Wij verzamelden deze te schattige foto’s van de beauty.

Humor

In De Bachelor ziet Anna-Noëlle er altijd uit om door een ringetje te halen, maar ze is niet bang om ook haar gekke kant te laten zien. Zo stond ze als eerste op om Thomas’ lach te imiteren en beeldde ze in de laatste aflevering op hilarische wijze zijn dunne lippen uit. We love her.

Bron: Facebook Anna-Noëlle, Grazia archief | Beeld: Jasper Suyk, Facebook

Laatste nieuws