Ryan Reynolds grapt over gezinsleven met Blake Lively: ‘Het is de hel’

De acteur geeft een bijzonder inkijkje in zijn gezinsleven.

Lees ook

Het is alweer een tijdje geleden dat Ryan Reynolds op een filmset heeft gestaan en dat heeft een reden. De acteur wilde een korte sabbatical van het filmmaken nemen om meer tijd met Blake Lively en hun gezin door te brengen. Hoe dat bevalt? Daar geeft Ryan Reynolds natuurlijk een héél Ryan Reynolds-achtig antwoord op.

Hilarisch koppel

Ons favoriete celebrity couple? Daar hoeven wij niet lang over na te denken. Ryan Reynolds en Blake Lively staan met stip op nummer één. De twee nemen elkaar constant op de hak. Van gênante verjaardagswensen tot het krijgen van een coronavaccin: nooit kan er iets normaal bij die twee en we love it. 

Sabbatical

Een paar maanden geleden liet Ryan weten dat hij een tijdelijke pauze nam van het acteren. Hij wilde onder andere meer reizen en studeren en zich richten op het opvoeden van zijn kinderen: James (7), Inez (5) en Betty (2). Inmiddels zijn we vijf maanden verder en zijn wij natuurlijk reuze benieuwd hoe dat hem bevalt.

“Het is een hel, ik ga direct terug. Ik pak de eerste film aan die ik kan vinden”, grapt Ryan tegen Today. Hij neemt zijn woorden echter al snel terug. “Nee, het is geweldig geweest. Ik heb het nog steeds druk, maar ik kan er in de ochtend voor mijn kinderen zijn en ik kan ze ’s avonds instoppen, daar hou ik van. Ik heb het niet minder druk, maar ik ben gewoon meer thuis.”

Chaos

Hoe een gemiddelde ochtend er in huize Reynolds uitziet? “De ochtendroutine is zo onvoorspelbaar. Er is angst. Ik lig ’s nachts wakker en denk: wat staat me te wachten in de ochtend? Hoe gaat het gebeuren? Gaat een van de kinderen me neerhalen”, weet Ryan op z’n Ryan Reynolds te vertellen.

Het is niet voor het eerst dat de acteur een inkijkje geeft in zijn gezinsleven. Afgelopen november liet hij al weten dat het bij hem thuis ‘complete wanorde’ is. “Elke dag loop je op je tandvlees”, grapte hij toen. Een realityserie van Ryan en Blake, please?

Bron: Today, Cosmopolitan | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook