Ryan Reynolds verklapt hét geheim van zijn huwelijk met Blake Lively

Op deze manier houden Ryan en Blake het al zo lang met elkaar uit.

Lees ook

Niet alleen zijn Ryan Reynolds en Blake Lively een hot couple, ook lijken de twee hét geheim van een perfect huwelijk te kennen. De twee grappen en grollen op Instagram wat met elkaar af en zijn inmiddels al negen jaar happy together. Maarre, wat is eigenlijk hun huwelijksgeheim?

Couple goals

Blake en Ryan kunnen we inmiddels wel echte couple goals noemen. Zo besloot Ryan tijdens de lockdown de uitgegroeide coupe van Blake onder handen te nemen – waar wij via Instagram van mee konden genieten – en zien we regelmatig de knapste foto's van het koppel.

Aan Extra moest Ryan onlangs de volgende vraag beantwoorden: “Wat is het geheim van jullie succesvolle huwelijk?” Enne, daar had de acteur meteen een duidelijk antwoord op.

Key to succes

“We vinden elkaar gewoon heel leuk. We vonden elkaar daarvoor ook als vrienden al heel leuk, maar nu is dat nog meer geworden.”

Zo vertelt Ryan in een interview met SiriusXM’s Entertainment Weekly Radio dat hij en Blake, toen de twee nog vrienden waren, op een dubbeldate gingen. Blake met een andere man en Ryan met een andere vrouw. “Het was de meest ongemakkelijke date voor alle genodigden. Er was namelijk echt sprake van vuurwerk tussen ons twee. Ryan benadrukt vervolgens nogmaals: “We were buddies for a long time, which I think is the best way to have a relationship, to start as friends.”

Bron: NSMBL | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook