Ryan Reynolds en Blake Lively krijgen coronavaccin – en natuurlijk was het hilarisch

Ryan kon het niet laten om nog even een grap te maken.

Lees ook

Ryan Reynolds en Blake Lively staan niet alleen bekend om hun acteertalent, maar ook om hun vermogen om elkaar regelmatig te trollen op social media. Dat de twee beiden gevoel voor humor hebben, bleek ook uit hun recente vaccinatie-Instagrampost.

Coronavaccinatie

Ryan en Blake waren gisteren aan de beurt voor het coronavaccin. Enne, de twee konden dit moment natuurlijk niet aan zich voorbij laten gaan zonder een grapje te maken.

Zo plaatste Ryan een foto op Instagram waarop te zien is dat hij zijn vaccinatie krijgt. Hoewel de foto an sich erg serieus is, geldt het tegenovergestelde voor zijn caption. “Finally got 5G“, grapt de Deadpool-acteur. Ook Blake kon het niet laten om een grapje te maken. “Vind iemand die net zo naar je kijkt als ik naar de held die me inentte.” Euhm, en Ryan dan?!

Grappen

Blake en Ryan zijn sinds 2011 een stel. Het Hollywood power couple leerde elkaar kennen op de set van Green Lantern. In september 2012 stapten de twee in het huwelijksbootje. De twee hebben samen drie dochters: James, Inez en Betty.

Blake en Ryan zijn nu dus bijna negen jaar gelukkig getrouwd. Hun geheim voor een happy marriage? Dat is waarschijnlijk dat ze elkaar niet altijd te serieus nemen. De twee nemen elkaar namelijk regelmatig in de maling op social media. Zo deelde Ryan onder andere verscheidene gênante kiekjes van Blake op haar verjaardag op zijn Instagram.

Bron: E! Online | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook