Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

De Bachelors Faith reageert op snelle exit: 'Ik zeg natuurlijk niet de aardigste dingen'

Faith reageert onder andere op haar opvallende uitspraak richting Romy.

Nu de eerste twee afleveringen van De Bachelor met Thomas van der Vlugt online staan hebben we inmiddels al kennis kunnen maken met de negentien ladies. Echter, we hebben helaas ook al afscheid moeten nemen van vier van de dames. Wat zij van hun snelle vertrek vinden? Faith doet een boekje open bij RUMAGTV.

Vertrek

Faith had haar koffer pas net uitgepakt of kon deze een dag later alweer inpakken. De Rotterdamse kreeg tijdens de eerste rozenceremonie helaas geen roos van Thomas, en dat had ze in eerste instantie niet verwacht. Ze dacht namelijk dat niet zij, maar Romy er meteen uit zou liggen. "Die ligt er zo uit. Met haar neppe Chanel-bril", klonk het in de tweede aflevering. Niets bleek minder waar, want Faith kon zelf naar huis. Haar exit bleef dan ook niet onbesproken op social media na deze opvallende opmerking.

Bij het interview met RUMAGTV lijkt Faith toch nog een beetje terug te komen op die veelbesproken uitspraak. "Ze is wel een lieve meid", zegt Faith over Romy. "Ik zeg natuurlijk niet de aardigste dingen over onze vriendin. (..) Maar ik hou er niet van als je bij zo'n cocktailparty al helemaal gaat proberen om hem (Thomas, red.) te stelen. Het is toch een man, die moet een beetje moeite voor je doen", aldus Faith.

Vriendinnen

Achteraf vindt Faith haar vroegtijdige vertrek niet eens zo heel erg meer, al helemaal niet na het zien van het fragmentje waarin Thomas met zijn vriendinnen borrelt. “Ik zag dit fragment natuurlijk ook pas later. Toen zei ik gelijk hardop: ‘Oh, dat had bij mij niet gekund. Dat was er bij mij niet ingegaan, nee. Er zal vast niets achter zitten, maar mijn vent hoeft niet met een meidengroepje helemaal leuk te gaan zitten borrelen, terwijl ik thuis op de bank zit. Dat gaat er bij mij niet in.” Duidelijk!

Bron: Love & Reality | Beeld: De Bachelor, Videoland (Jasper Suyk)