Thomas doet boekje open over dates in De Bachelor

'Ik kwam met een hele lijst van dingen die ik wilde doen'

Lees ook

De eerste twee afleveringen van het nieuwe seizoen van De Bachelor met Thomas van der Vlugt staan inmiddels op Videoland en de eerste dates met de dames staan al op de planning. Wat de dames kunnen verwachten van een date met Thomas? Dat heeft De Bachelor himself van tevoren al helemaal uitgestippeld.

Voorkeur

Maar liefst negentien ladies werden in de eerste aflevering van De Bachelor aan Thomas voorgesteld. Dat waren er zelfs drie meer dan we in eerste instantie hadden verwacht. Aan het einde van de eerste aflevering kwam presentator Rick Brandsteder namelijk met nog drie extra ladies op de proppen. Deze negentien dames kunnen een hoop spannende dates verwachten, zo vertelt Thomas.

In een interview met NU.nl vertelt de waaghals namelijk dat hij zelf van tevoren heeft aangegeven bij de productie wat voor dates hij graag wil met de dames. “Ik kwam met een hele lijst van dingen die ik wilde doen en wilde zien en daar werd door de programmamakers heel goed op gereageerd. Het leek mij goed om actieve dates te hebben, zodat je ziet hoe iemand reageert op een verrassing en of iemand een beetje uitgedaagd kan worden. En dat droeg er ook aan bij dat het niet te zwaar werd; als je alleen maar zware gesprekken voert, wordt het allemaal wel heel pittig.”

Bubbel

Of de dates Thomas hebben geholpen om ook echt de ware te vinden? Dat was volgens de YouTube-ster nog en hele klus. “Ik schreef alles op, zeker als ik twee dates op één dag had: dan zette ik voor mezelf op een rij hoe leuk het was, maar ook wat ik dan precies voelde. Daardoor zag ik soms dat mijn reactie bij de één verliefder was dan bij de ander. Er lopen zoveel gevoelens door elkaar heen, je zit in een soort bubbel en je gaat er helemaal in op. Ik was echt constant met ze bezig: hoe voelen zij zich, hebben ze het leuk? Maar ook met de vraag of ze mij leuk vonden natuurlijk…” Wij zijn heel benieuwd naar hoe het avontuur van Thomas zal verlopen!

Bron: Love & Reality, Nu.nl | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook