Eén groot tranendal in de tweede aflevering van De Bachelor

'Ik zag een toekomst met hem', stelt één van de afvallers.

Lees ook

Uiteraard kropen we gisteravond voor de buis om de tweede aflevering van De Bachelor te bekijken. Hierin werden maar liefst vier dames naar huis gestuurd en dat zorgde voor behoorlijk wat tranen.

Let op! Dit artikel bevat spoilers over de tweede aflevering van De Bachelor.

Cocktailparty

Net zoals we bij het vorige seizoen zagen, werd er ook in dit seizoen flink geflirt tijdens de cocktailparty. De ene na de andere dame probeerde tijd te winnen met Thomas en dat zorgde voor nogal wat awkward momentjes. 

Zo zagen we een aantal ladies die helemaal weg waren van de charmes van de bachelor. Al leek dat niet wederzijds, want tijdens de eerste rozenceremonie werden er flink wat dames teleurgesteld.

Tranendal

Thomas moest tijdens de eerste rozenceremonie maar liefst vier dames teleurstellen. Faith, Patricia, Diandra en Daniek moesten de show per direct verlaten. Dit viel bij vooral Patricia en Diandra behoorlijk zwaar.

Zo wist Diandra zelfs te vertellen dat ze een toekomst met Thomas voor zich zag. “Ik had hem gewoon heel erg graag willen leren kennen, omdat ik geloof dat wij eventueel een match zouden kunnen zijn”, stelt Diandra in tranen. “Ik zag een toekomst voor me met hem om eventueel later kinderen mee te krijgen en met hem wat meer op te bouwen. Dat heeft helaas niet zo mogen zijn”, vervolgt de blondine. Awh…

Bron en beeld: Videoland (De Bachelor)

Laatste nieuws

Zie ook