Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Nikkie de Jager doet boekje open over de eerste keer met Dylan

'Dat gebeurde niet zomaar meteen', vertelt de beauty.

Nikkie de Jager, also known as NikkieTutorials, is dolgelukkig met haar verloofde Dylan Drossaers. In haar nieuwste YouTube-video laat de beauty er dan ook geen twijfel over bestaan dat hij de liefde van haar leven is. Enne, Nikkie doet tevens een boekje open over hun eerste keer.

Eerste keer

In een gloednieuwe video beantwoordt Nikkie vragen van haar kijkers die ze, naar eigen zeggen, altijd heeft ontweken. Eén daarvan is een vraag die behoorlijk privé is, namelijk hoe de eerste keer met Dylan verliep. Toch vertelt de make-upgoeroe er openhartig over. "Jeetje... De eerste keer met Dylan, nou dat gebeurde niet zomaar meteen. Ik denk dat het op onze derde of vierde date gebeurde", aldus de beauty. "Nadat ik een operatie heb ondergaan down under, ben ik zeer zuinig op mijn lichaam. Het is een tempel voor mij, die ik niet zomaar door iemand laat betreden. Daarbij ben ik ook best wel onzeker om mijn liefde en lichaam met iemand te delen."

De ware

Hoewel die eerste periode tussen de lovebirds nog erg spannend was, weet Nikkie inmiddels zeker dat hij the one is. "Dylan is de ware, hij is mijn persoon. Dat voel ik gewoon, hij is echt geweldig", stelt ze. En wat als het toch onverhoopt stukloopt tussen de twee? Daar heeft Nikkie ook over nagedacht: "Mocht het ooit uitgaan tussen ons, wat ik never nooit niet zie gebeuren, dan zie ik mezelf eventueel daarna met een persoon. Niet per se een man of een vrouw, maar een mens."

https://www.youtube.com/watch?v=ysF1OH5tieM&ab_channel=NikkieTutorials

Trouwplannen

Nikkie en Dylan hopen nog steeds hun liefde te bezegelen met een huwelijk. In 2019 ging Dylan op één knie om Nikkie ten huwelijk te vragen. Of course zei ze volmondig 'ja' en het organiseren van de wedding kon de twee niet snel genoeg beginnen. Vanwege corona werd het sprookjeshuwelijk echter steeds verder uitgesteld. "Het is niet dat we elkaar niet meer willen en niet dat we niet gaan trouwen. Maar ook na alles wat er nu in de wereld gaande is, heb ik het gevoel dat we kunnen trouwen wanneer we willen", zei Nikkie eerder. Alhoewel, er is één ding waardoor de twee niet té lang willen wachten.

"We willen dolgraag een family Tutorials", hint Nikkie over het stichten van een gezinnetje. “Maar op de manier hoe we dat willen doen, moet je eerst getrouwd zijn. Dus op een bepaald punt moeten we actie ondernemen, om dat andere te kunnen creëren."

Bron: RTL Boulevard, YouTube NikkieTutorials | Beeld: BrunoPress