Dit deed Nikkie de Jager met de make-upkwast die ze voor Adele gebruikte

Een moment om nooit te vergeten voor de beautyqueen!

Dreams come true voor Nikkie de Jager! De beautyqueen mocht onlangs haar grote idool Adele opmaken, iets waar ze letterlijk al jaren van droomde. Om dit speciale moment voor altijd te herinneren, heeft Nikkie de make-upkwast die ze gebruikte een bijzondere plek gegeven.

Ingelijst

Op Instagram deelt Nikkiealso known as NikkieTutorials – dat ze één van de kwasten die ze voor zangeres Adele gebruikte heeft ingelijst. “Heb ik nou echt een van de kwasten ingelijst waarmee ik Adele heb opgemaakt? ABSOLUUT!”, schrijft ze vol trots bij een kiekje waarop ze het lijstje vasthoudt. De roze met gouden make-upkwast zit netjes verpakt in een zwarte lijst, met daaronder '3-11-2021'. De datum waarop de video is opgenomen. Op de achterkant staat 'kwast die is gebruikt bij Adele' met een hartje. Al gokken wij dat de beauty niet snel zal vergeten waarvoor ze deze kwast gebruikte!

“Ik pakte een van de kwasten die ik bij haar heb gebruikt en die heb ik ingelijst”, vertelt Nikkie lachend in een video op haar YouTube-kanaal NikkieTutorials. “Ja, ik heb het echt gedaan. Ik ben zo blij dat dit van mij is. Ik zou niet trotser kunnen zijn.”

Groot fan

Nikkie is groot fan van Adele en was dan ook door very excited toen ze een verzoek kreeg van de zangeres om samen een video op te nemen. “Ik droom hier letterlijk al jaren van”, zei de beautyqueen in haar YouTube-video. En ook Adele was excited om er te mogen zijn. “Zelfs mijn beste vriendin was heel enthousiast. Zij kijkt altijd naar je video’s”, vertelt de zangeres.

Nikkie maakte Adele op voor haar best bekeken YouTubeserie, genaamd The Power of Makeup. In deze video's maakt Nikkie één helft van het gezicht van haar gast op, om te laten zien welk verschil make-up kan maken.

Eigen naam

Naast make-uppen is er uiteraard ook tijd voor geklets. Nikkie wil dan ook alles weten van de zangeres. “Voelt Adele nog steeds als je eigen naam? Want het voelt voor mij als zo’n iconische stagenaam dat de Adele thuis misschien als een heel ander persoon voelt”, vraagt Nikkie luchtig. “Ik ben thuis een compleet ander persoon”, stelt Adele. “Maar Adele voelt nog steeds als mijn eigen naam, natuurlijk. Mijn moeder noemt me zo, mijn vrienden noemen me zo.”

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws