Nikkie de Jager doet boekje open over kinderwens

De beauty heeft grootse plannen voor 2022.

Lees ook

Naast de 2021-recaps op Instagram en TikTok delen ook veel YouTubers een video over het afgelopen jaar. Nikkie de Jager aka NikkieTutorials deelt in een YouTube-video niet alleen haar highlights van 2021, maar geeft ook duidelijkheid over haar trouwplannen (die door COVID steeds uitgesteld worden) én doet een boekje open over haar kinderwens.

Trouwplannen

In 2019 ging Dylan op een knie om Nikkie ten huwelijk te vragen. Ofcourse zei ze volmondig 'ja' en het organiseren van de wedding kon de twee niet snel genoeg beginnen. Vanwege corona werd het sprookjeshuwelijk echter steeds verder uitgesteld.

In haar nieuwste YouTube-video kijkt Nikkie vooruit en vertelt ze meer over de huwelijksplannen die zij en Dylan hebben. “Wanneer de wedding plaats gaat vinden? Dat zou ik ook wel willen weten”, grapt Nikkie in de video. “We hebben het nu al twee keer uitgesteld”, gaat ze lachend verder.

Kinderwens

“Het is niet dat we elkaar niet meer willen en niet dat we niet gaan trouwen. Maar ook na alles wat er nu in de wereld gaande is, heb ik het gevoel dat we kunnen trouwen wanneer we willen.” Alhoewel, er is één ding waardoor de twee niet té lang willen wachten.

“We willen dolgraag een family Tutorials“, hint Nikkie over het stichten van een gezinnetje. “Maar op de manier hoe we dat willen doen, moet je eerst getrouwd zijn. Dus op een bepaald punt moeten we actie ondernemen, om dat andere te kunnen creëren.”

Eén kindje

Nikkie maakt er een lang verhaal van, waardoor de persoon op de achtergrond de zinnen kort samenvat. “Dus, je wil trouwen, zodat je een proces om kinderen te krijgen in kunt gaan?”, klinkt de stem op de achtergrond. Waarna Nikkie lachend zegt: “Dat zijn er meerdere. One, just one.”

Zal dit dan betekenen dat we Nikkie in het jaar 2022 in een fabulous trouwjurk op Instagram terug gaan zien? Wij kunnen nu al niet wachten op de creatie, het haar, de make-up… Nikkie, hurry up!

Beeld: BrunoPress | Video: YouTube

Laatste nieuws

Zie ook