Nikkie de Jager is te zien in déze bekende serie

Goals!

Nikkie de Jager bereikt mijlpaal na mijlpaal. Zo presenteerde ze vorig jaar het Eurovisie Songfestival en had ze onlangs niemand minder dan Adele in haar make-upstoel zitten. Nu kan de queen of beauty nog een dingetje van haar bucket list afstrepen. Nikkie is namelijk te zien in het tweede seizoen van de HBO-serie Euphoria.

Euphoria

Make-up artist, YouTuber, presentatrice en nu ook actrice: wat kan Nikkie de Jager niet? De beauty heeft een rolletje in het tweede seizoen van Euphoria – waarin Zendaya de hoofdrol speelt –gescoord en daar is ze enorm excited over. “Stop met wat je aan het doen bent. Ik ben te zien in Euphoria“, laat een blije Nikkie op Instagram weten.

In de scène zien we hoe Kat (Barbie Ferreira) verdrietig met haar laptop op bed ligt. En ja hoor, you guessed it: ze kijkt naar een YouTube-video van Nikkie. “Dat ben ik, dat ben ik”, zegt de beauty nadat ze de clip heeft laten zien. “De Oscars, ja? Ik kom eraan! Ik kom”, grapt ze vervolgens.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door NikkieTutorials (@nikkietutorials)

Kinderwens

Het jaar is nog maar net begonnen en Nikkie heeft al een nieuwe mijlpaal bereikt. Maarre, het zou ons niet verbazen als 2022 nog vol bijzondere momenten zal zitten voor de beauty. Zo liet ze onlangs in een YouTube-video weten dat ze dolgraag wil trouwen en een gezinnetje wil stichten.

“We willen dolgraag een family Tutorials“, hintte Nikkie over het stichten van een gezinnetje. “Maar op de manier hoe we dat willen doen, moet je eerst getrouwd zijn. Dus op een bepaald punt moeten we actie ondernemen, om dat andere te kunnen creëren.” Zal dit dan betekenen dat we Nikkie in 2022 in een fabulous trouwjurk op Instagram terug gaan zien? Wij kunnen nu al niet wachten op de creatie, het haar, de make-up… Nikkie, hurry up!

Bron: Instagram @nikkietutorials | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws