Love Islands Mert lijkt met cryptisch berichtje te insinueren dat Joan vreemdging

Zou het?

Vorig jaar strandde de relatie van Love Island-winnaars Joan en Mert. Niet lang na hun breuk begon Joan haar Like Me I’m Famous-mededeelnemer Niek Marijnissen te daten. Destijds liet Mert al weten dat hij het ‘wel snel’ vond, maar in een story die hij gisteren deelde lijkt hij zijn ex te beschuldigen van vreemdgaan.

Cheater

“Ooit opgemerkt dat de loyale na een breakup vrijgezel blijft en met de schade dealt totdat ze genezen, (terwijl, red.) de bedrieger al een andere relatie heeft”, schreef Mert in een story op zijn Instagram. Insinueert de Islander daarmee dat zijn ex Joan, die sinds een tijdje officieel de vriendin van Niek is, een scheve schaats heeft gereden?

Mert

Snel een nieuwe relatie

Het is niet de eerste keer dat Mert zich uitspreekt over de relatie van zijn ex-vriendin. Eind vorig jaar vroeg een volger hem wat hij er nu van vond dat Joan een andere vriend heeft ‘en dat het zo snel is gegaan’.” Erg veel wijdde de 21-jarige er toen niet over uit. “Tja, wat vind ik daar nou van. Ik denk dat ik dezelfde mening deel als jullie”, zei hij daar toen over.

“Als zij gelukkig zijn, dan zijn ze gelukkig. Ik heb er niet heel veel over te zeggen. Het is wel snel. Als je met iemand een jaar lang een relatie hebt en je hebt van die persoon gehouden… Ik zit in ieder geval niet zo in elkaar.”

Relatie Niek en Joan

Hoewel Joan en Niek tijdens de beginfase van hun prille relatie nooit onder stoelen of banken staken dat ze het gezellig hadden, vormen de twee pas sinds deze maand officieel een koppel. Tijdens een zonnige vakantie op Curaçao maakten de tortelduifjes het officieel.

In de video die Niek er toen van deelde, zagen we dat Joan en Niek aan hapje gingen eten bij zonsondergang. Met zicht op de ondergaande zon genoten de twee van een uitgebreid diner inclusief ijskoude drankjes. “Wat is het leven toch mooi hè”, waren Niek zijn woorden. Waarop Joan antwoordde: “Helemaal met zo’n knappe vent naast me.” Vervolgens lieten de twee weten wat hun officiële datum is, namelijk “18-1-2022❤️🔒”.

Bron: Instagram Mert Okatan | Beeld: Love Island, Instagram

Laatste nieuws