Love Islands Mert reageert op relatie ex-vriendin Joan Pronk en Niek Marijnissen

Mert heeft er een duidelijke mening over.

Lees ook

In het afgelopen jaar zetten Love Island-winnaars Joan en Mert een punt achter hun relatie. Joan vond na een tijdje de liefde bij Niek Marijnissen en deelde dit al snel met haar volgers op Instagram. Maarre, wat vindt Mert hier eigenlijk van? In een Instagram Live-sessie geeft hij zijn ongezouten mening.

Snel gegaan

In een van haar vlogs wist Joan onlangs te verklappen dat zij en Niek een happy koppeltje vormen. Ook Joan gaf aan dat het behoorlijk snel is gegaan, maar if you know you know, moet de voormalig Islander gedacht hebben. Volgers van Mert zijn echter benieuwd wat hij van de situatie vindt en hoe het nu met hem gaat.

Via Instagram beantwoordde Mert gisteravond deze prangende vraag. “Wat vind je ervan dat Joan een andere vriend heeft, en dat het zo snel gegaan is?”, vroeg een volger. “Tja, wat vind ik daar nou van. Ik denk dat ik dezelfde mening deel als jullie”, stelt Mert vervolgens.

Reden van de breuk

“Als zij gelukkig zijn, dan zijn ze gelukkig. Ik heb er niet heel veel over te zeggen. Het is wel snel. Als je met iemand een jaar lang een relatie hebt en je hebt van die persoon gehouden… Ik zit in ieder geval niet zo in elkaar”, gaat hij verder. Volgens Mert is zijn relatie met Joan een gesloten hoofdstuk en doet hij zelfs nog een boekje open over de reden van de breuk.

“Waarom we eigenlijk uit elkaar zijn? Het is heel simpel. Onze levens verschillen te veel, we hebben bijvoorbeeld andere humor, we zijn te verschillend.” Volgens Mert is Joan een vrije vogel, iets waar hij zich niet mee kan identificeren. “Ik kan daar niet zo goed mee omgaan (…) Zij is heel erg vrij in haar doen en laten, en ik vind dat wanneer je een relatie hebt, dat het niet zo hoort. Je hoort een soort verantwoordelijkheid af te leggen aan elkaar.” Duidelijk!

Beeld: Love Island, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook