Love Islands Joan deelt verliefd kiekje met Niek Marijnissen op Instagram

Love is in the air!

Het is geen geheim meer dat Joan Pronk en Niek Marijnissen in love zijn. Onlangs lieten de twee nog weten dat het nog niet official is, maar daar lijken ze met dit verliefde kiekje op Instagram verandering in te brengen.

Verliefde foto

Hij was de smaakmaker van De Bachelorette en zij de winnares van Love Island: Joan en Niek zijn een echt realitykoppel. De twee schuiven niet onder stoelen of banken dat ze gek op elkaar zijn, maar lieten onlangs wel weten dat ze nog niet officieel boyfriend en girlfriend zijn.

Maarre, het lijkt erop dat de twee er tijdens de kerstdagen dan toch een label op hebben geplakt. Op Instagram delen zij namelijk een wel heel verliefd kiekje. “Elke dag met jou is één grote glimlach. Wij wensen iedereen fijne feestdagen en alvast een spetterend 2022!”, schrijven zij in een gezamenlijke post.

Iets gemist?

Dat nog niet iedereen op de hoogte is van Joans en Nieks romance, blijkt wel uit de reacties onder de foto. “Huh wat heb ik gemist?”, klinkt het meerdere keren. Andere volgers smelten weg bij de lieve foto's van het stel. “Zo leuk”, schrijft Julia Mekkes met een hartje. Ook Love Islands Imen laat een lieve reactie achter: “Ahhh cuteee.” “Dit wil iedereen”, schrijft een andere volger.

Energie

Hoewel hun relatie nog pril is, hebben Joan en Niek er al wel het een en ander over losgelaten. Zo deed Joan vorige maand een boekje open over hun romance in haar vlog. Hierin vertelde ze dat zij en Niek elkaar hebben leren kennen tijdens het programma Like Me I'm Famous en dat de twee vanaf de eerste kennismaking al een enorme klik hebben. “We kunnen zoveel lachen met elkaar, we liggen continu in een deuk”, vertelde ze met een big smile. “Als ik erover praat word ik er echt heel vrolijk van. Hij is gewoon supergrappig, gezellig en sociaal. We hebben echt een klik en dat is zo belangrijk. Wij krijgen zoveel energie van elkaar, het is echt bizar.”

Ook benadrukte dat Joan het best spannend te vinden, omdat deze romance best wel snel tot stand kwam. “Het is ook wel een beetje eng, want het gaat allemaal best wel snel. Het is nog niet officieel, we zijn nog aan het daten. Maar ik noem het eigenlijk geen daten meer. Het is al vrij serieus en we hebben elkaars familie ook al gezien.” Cute!

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws