Famke Louise en Denzel Slager onthullen geslacht van kindje

Is it a boy or a girl?

Het duurt waarschijnlijk nog maar één of twee weken tot Famke Louise en Denzel Slager hun eerste kindje samen verwachten. Of de twee een jongen of meisje gaan verwelkomen? Daar weten we eindelijk het antwoord op.

Boy or a girl?

Famke en Denzel maakten afgelopen zomer bekend dat zij in verwachting zijn van een little one. Een spannende tijd, die de twee graag voor altijd vast wilden leggen in een realityserie op Videoland. In de serie Famke & Denzel: Een nieuw begin volgen we de parents to be op de voet en wordt ieder moment van hun leven vastgelegd. Van babyshoppen tot aan verhuizen naar een nieuwe woonplaats: we krijgen alles mee.

Ook de onthulling van het geslacht van hun aanstaande kindje werd uitbundig gevierd. In de nieuwste aflevering van de Videoland-soapserie zien we dat Famke en Denzel al hun familie en vrienden optrommelden om het geslacht te ontdekken.

Een jongetje

Nadat er door alle genodigden werd afgeteld, knallen er blauwe slingers in de lucht. “Het wordt een jongetje, schatje”, roept Denzel met een big smile naar Famke.

“Ik denk dat dit wel een van de mooiste momenten uit mijn leven was”, blikt Famke vervolgens terug op dit feestelijke moment. Ook kan de mom niet wachten tot ze haar kleine man mag ontmoeten. “Ik ben zo benieuwd hoe ons jongetje eruit gaat zien.”

Beeld: BrunoPress, Instagram | Video: Videoland

Laatste nieuws