Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wait, what: keert deze actrice terug in GTST?

Dit vinden we héél leuk.

Marly van der Velden

Het was even slikken toen Marly van der Velden de set van Goede Tijden, Slechte Tijden verliet. De actrice vertolkte jarenlang de rol van Nina Sanders en lijkt hier nog helemaal niet zat van te zijn. Want wat blijkt: Nina maakt haar terugkeer in Meerdijk!

Zwangerschapsverlof

Marly was tot nu toe nog niet in het huidige seizoen van GTST te zien vanwege haar zwangerschapsverlof. De actrice beviel vorig jaar mei van zoontje Jimi-Jones. Samen met hubby Mike Meijer en hun twee dochters, Sammy-Rose en Jackie-Rey, heeft Marly lekker lang kunnen genieten van hun gezinnetje.

Het lijkt er echter op dat ze nu weer helemaal klaar is om aan het werk te gaan, want in een nieuwe maandtrailer van de soap krijgen we weer een glimp van Nina Sanders te zien.

Terugkeer

Nina zat een tijdje in Indonesië, maar zal weer terugkeren naar Meerdijk. En ze is niet van plan om stil te blijven zitten, want nieuwkomer Mare wordt al flink aan de tand gevoeld door de dochter van Janine en Ludo. Ze ziet Bing wel zitten, maar Nina is niet van plan om haar man Bing zomaar los te laten, dus Mare kan zich gaan opmaken voor de strijd. "New year, new drama", zo luidt de beschrijving bij de maandtrailer dan ook op Instagram.

Misschien ook voor jou:
Oh no: deze twee acteurs gaan GTST verlaten
Showbizz
  • Tips en Weetjes, Shownieuws
  • GTST, BrunoPress, Instagram