Oh no: deze twee acteurs gaan GTST verlaten

Dat is jammer...

Meerdijk is binnenkort twee inwoners armer, want helaas gaan Babette van Veen en Joep Sertons Goede Tijden, Slechte Tijden verlaten. Dat vertelden de twee acteurs gisteravond aan RTL Boulevard.

Onverwachts

De acteurs geven aan erg te balen van hun aankomende exit. Het was dan ook niet hun eigen keuze om te stoppen. “De kans dat je eruit vliegt, bestaat natuurlijk altijd”, vertelt Babette, die toch even een brok in haar keel kreeg toen ze het nieuws hoorde. Ook Joep baalt, zo vertelt hij: “We waren wel enigszins in shock toen we het hoorden.”

Kleinere cast

Babette had haar vertrek eigenlijk niet verwacht. “Ik dacht, we doen dit met z'n allen. Maar we doen het dus niet met z'n allen.” Joep, die jarenlang de rol van Anton Bouwhuis vertolkte, zegt dat de schrijvers van de soap in de toekomst een kleinere cast willen met meer gastrollen. En daar passen Babette en Joep helaas niet tussen. Too bad!

Op Instagram wil Babette haar collega's bedanken. “Lieve collega’s, jullie weten wie jullie zijn… thanks voor de mooie tijd!”, schrijft ze bij een foto. Ook Joep plaatst een bericht op Instagram om zijn collega's te bedanken en terug te blikken op zijn tijd. “Het voelt als een klap in je gezicht”, aldus de acteur.

Bron: Shownieuws | Beeld: BrunoPress, GTST, Instagram

Laatste nieuws