Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Grazia tipt: dit zijn de leukste to do’s dit weekend

Er is genoeg leuks te doen!

weekend

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag de deur uit? Grazia tipt de leukste to-do's.

Bezoek The Beauty House by Pulitzer Amsterdam

The Beauty House by Pulitzer Amsterdam heeft onlangs haar deuren geopend! Deze oase van rust en schoonheid in De Negen Straatjes is een absolute must visit. Hier geniet je van een op maat gemaakte behandeling met een persoonlijke touch, die je innerlijke én uiterlijke schoonheid naar buiten brengen.

Verdeeld over drie etages, kun je hier een veelzijdigheid aan behandelingen ondergaan. Boven vind je de hair area waar je kunt genieten van een weelderig verzorgingsmoment. In het hart van The Beauty House bevindt zich de nail area, waar je je heerlijk in de watten kunt laten leggen met een mani-pedi momentje. Beneden is er ruimte voor facial treatments en massages – een oase van rust, waar behandelingen als de Reparative Face Treatment en Advanced Bodywork als signature treatments worden gegeven. The Beauty House biedt als eerste locatie in Nederland gezichtsbehandelingen met het populaire 111SKIN voor een natuurlijke glow.

Via deze link kun je jouw eigen selfcare-moment inplannen.

Waar:
Reestraat 22
Amsterdam

Openingstijden:
Maandag - zaterdag: 10.00 - 18.00 uur

© Alexander Baxter

Bezoek Pink Beach

Bij Pink Beach is het terrasseizoen officieel geopend voor de vierde editie. Zoals gewoonlijk is het mogelijk om hier te genieten van heerlijke bites and drinks in een roze stijl. Dit seizoen is extra bijzonder want de Spaanse interieurontwerper Patricia Bustosaka The Queen of Pink – bedacht voor zomer ’24 een aantal nieuwe fotomomenten die je Insta feed extra mooi zullen maken. Als cherry on top zorgt het team van Pink Beach deze zomer voor een levendig zaterdagavondprogramma. Verwacht feestjes, singles night en andere toffe initiatieven. Hier reserveer je je plekje.

Waar:
Meeuwenlaan 88
Amsterdam

Openingstijden:
Maandag: 11.00 - 17.30 uur
Woensdag - vrijdag: 11.00 - 17.30 uur
Zaterdag: 10.00 - 23.00 uur
Zondag: 10.00 - 17.00 uur

Bezoek de nieuwe Boutique van Dolce&Gabbana

Dolce&Gabbana heeft een gloednieuwe boutique geopend aan de PC Hooftstraat. De boutique telt twee verdiepingen waar je de wereld van Dolce&Gabbana kunt ontdekken. Op de begaande grond bevindt zich de vrouwencollectie en op de eerste de verdieping staat de mannencollectie uitgestald. Zowel de vrouwen- als de mannencollectie bestaat uit Ready to Wear-stukken, accessoires, juwelen en horloges.

Waar:
Pieter Cornelisz Hooftstraat 123
Amsterdam

Openingstijden:
Elke dag geopend van 10.00 - 18.00 uur

© Dolce & Gabbana

Plan een moeder-dochtermoment

Een mooi gesprek met je moeder voeren: we realiseren ons maar al te goed hoe bijzonder dat is. Zie jij dit weekend je moeder? Hoe leuk is het om dan met haar het Vragenboekje voor mama & dochter door te nemen? In dit boekje staan diverse vragen om alle moeders en dochters dichterbij elkaar te brengen. Zo komen vragen aan bod als: 'Waar heb je voor het laatst heel hard om moeten lachen?', en 'Wat is het favoriete ding dat we samendoen?'. Met deze vragen kun je gegarandeerd een hele middag vullen. Verkrijgbaar op www.elisalot.com.

€25

Bezoek Lepeltje Lepeltje

Foodies opgelet! Dit Pinksterweekend staat de NDSM-werf in Amsterdam in het teken van het foodfestival Lepeltje Lepeltje. Tijdens het festival kun je genieten van de heerlijkste gerechten en je culinaire grenzen verleggen. Ook is er livemuziek en zijn er activiteiten zoals een muziekbingo en een pubquiz. Extra leuk: de toegang is gratis!

Waar:
NDSM-werf
Amsterdam

Openingstijden:
Vrijdag 17 mei 14.00 - 23.00 uur
Zaterdag 18 mei 12.00 - 23.00 uur
Zondag 19 mei 12.00 - 23.00 uur
Maandag 20 mei 12.00 - 23.00 uur

Kijktips

Doe jij het dit weekend liever even rustig aan en blijf jij lekker thuis? Dan is er weer genoeg leuks te streamen. Zo staat deel één van het derde seizoen van Bridgerton éindelijk op Netflix. Bij Pathe Thuis kun je de dramafilm How to Have Sex bekijken en op Videoland is de eerste aflevering van Over de Oceaan terug te kijken.

Fijn weekend!

Lifestyle
  • NL Beeld