Prince Charming-deelnemer onthult: ‘Ik had een oogje op Jakop’

Ooh la la!

Lees ook

Het tweede seizoen van Prince Charming is in volle gang! De eerste kandidaten zijn naar huis gestuurd en de overige vrijgezelle heren strijden om het hart van de knappe prins Chris. Maarre, niet alle kandidaten hebben hun pijlen gericht Prince Charming himself.

Juiste keuze

Voor de knappe Angelo eindigde het Prince Charming-avontuur al bij de eerste stropdassenceremonie. Geen probleem, want volgens Angelo was dit een juiste keuze. De vrijgezel had zijn pijlen namelijk helemaal niet gericht op Chris, maar op één van zijn medekandidaten.

“Ik had meer oog op iemand anders dan de prins”, geeft hij toe bij Robbert Rodenburg in de Prince Charming Viewing Party op Videoland. “Eigenlijk is het een goede keuze van Chris geweest dat ik er als eerste uit ben gegaan. Want eigenlijk had ik meer oog op Jakop”, onthult hij. Ooh la la!

Meer tijd

Hoewel Angelo vrij snel doorhad dat er geen romance in zat voor hem en Chris, had hij toch graag wat meer tijd gehad in de villa. Niet om er een date met Chris uit te slepen, maar vooral om tijd door te brengen met de andere heren. “Ik had het lekker naar mijn zin in het huis met alle mannen”, stelt hij.

Of het tussen Angelo en Jakop iets is geworden? Helaas niet. Al is hij inmiddels wel weer gelukkig in de liefde, vertelt hij in de Viewing Party. Maar dat is buiten de opnames gebeurd. “Ja, maar het is niet iemand van het programma”, legt hij uit. “Ik heb wel een vriendje sinds kort. Officieel.”

Wedding bells

Of Chris met één van de andere kandidaten gaat eindigen, en met wie, is nog even afwachten. Wij hopen in elk geval dat het net zo succesvol uitpakt als in het eerste seizoen. Marvin en Ferdi zijn inmiddels namelijk verloofd! Tijdens de eerste aflevering van dit seizoen ging Ferdi op één knie voor zijn grote liefde.

“Ik word heel blij van jou. Ik vind je leuk, ik vind je lief. Jij maakt mij echt een gelukkig mens”, begon Ferdi zijn verhaal. “Je zou me compleet gelukkig maken als ik jou mijn man mag noemen. Lieve Marvin, wil me met mij trouwen?”, vroeg hij vervolgens stralend. “Ja, natuurlijk”, antwoorde een emotionele, maar blije Marvin daarop. Ahw!

Bron: Love Reality | Beeld: Jasper Suyk

Laatste nieuws

Zie ook