Zo gaat het nu met Prince Charmings Michael na de ‘Expeditie Robinson-opdracht’

‘Na twee dagen kwam ik erachter dat mijn teen was gebroken.’

Dat Michael een echte doorzetter is, bleek wel toen de mannen in aflevering vijf van Prince Charming een pittig parkour moesten afleggen. Tijdens deze survivalrace konden de heren een date met Chris winnen. Michael besloot alles op alles te zetten om te winnen, zelfs nadat hij zich behoorlijk had bezeerd.

Survivalrace

Rick gaf al toe dat de survivalopdracht zeker niet zijn mooiste herinnering was, en ook Michael lijkt zich daarbij aan te sluiten. Hoewel hij enorm veel zin had in de ‘Expeditie Robinson-opdracht’, brak hij zijn teen toen hij fanatiek het parkour aflegde – al wist hij toen nog niet dat-ie was gebroken.

“Ik ben niet heel muscular, zoals de meeste jongens, maar fit ben ik wel. En daarnaast ben ik een echte doorzetter”, begint Michael als we met hem bellen. “Ik had letterlijk mijn teen gebroken, maar ik ging gewoon door. Volgens mij heb ik wel kunnen overbrengen dat ik doorzettingsvermogen hebt”, lacht Michael.

Gebroken teen

Ondanks Michaels blessure bleef hij doorgaan en kwam hij samen met Jakop als tweede binnen bij de finish. Hoewel hij geen date met Chris won én zijn teen had gebroken, gaf Michael geen kick. Maar op een gegeven moment besloot hij toch aan de bel te trekken.

“Twee dagen na de Expeditie Robinson-opdracht kon ik bijna niet lopen, en was mijn teen paars geworden. Ik zei tegen de productie dat het echt niet goed ging en dat het best wel pijn deed. Ook kon ik mijn teen niet meer buigen. Ik ben toen naar de dokter gegaan en daar bleek inderdaad dat mijn teen was gebroken.”

Inmiddels gaat het gelukkig weer goed met Michael. “Het is nog niet 100 procent zoals het was, maar wel veel beter. Ik kan nu weer rennen, lopen en dansen.” Gelukkig!

Beeld: Videoland (Jasper Suyk)

Laatste nieuws