Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Niek Marijnissen over romance met Joan: 'Het is nog niet officieel'

De realityster geeft een update over zijn relatiestatus.

Niek Marijnissen

Inmiddels is het al een tijdje geleden dat Joan Pronk en Niek Marijnissen een boekje opendeden over hun romance. In haar vlog vertelde Joan een aantal weken geleden dat de twee er nog geen label op willen plakken, maar hoe zit dat nu eigenlijk?

Nog niet officieel

Hij was de smaakmaker van De Bachelorette en zij de winnares van Love Island: Joan en Niek zijn een echt realitykoppel. De twee schuiven niet onder stoelen of banken dat ze gek op elkaar zijn en verschenen onlangs samen in de nieuwste aflevering van Prince Charming Viewing Party. Maar zijn de twee nog steeds aan het daten, of is de relatie inmiddels officieel?

Ook presentator Robbert Rodenburg is nieuwsgierig naar de relatiestatus tussen de twee, dus hij vraagt Niek op de man af hoe het zit. Waarop Niek al gauw laat weten: "Het is nog niet officieel."

Verkering vragen

Al gauw vertelt Niek dat zijn romance met Joan hartstikke serieus is. "We zitten te kijken wanneer we de stempel erop gaan drukken. We noemen het geen daten meer, we zijn al veel verder", stelt hij.

Sterker nog, Niek zit er zelfs over na te denken om zijn kersverse liefde verkering te vragen. "Alleen ik wil wachten op een mooi moment, zodat ik haar verkering kan vragen. Ik wil iets romantisch doen." How cute.

Over the moon

Onlangs deed Joan in haar eigen vlog een boekje open over haar romance met Niek. "We kunnen zoveel lachen met elkaar, we liggen continu in een deuk", vertelde ze met een big smile. "Als ik erover praat word ik er echt heel vrolijk van. Hij is gewoon supergrappig, gezellig en sociaal. We hebben echt een klik en dat is zo belangrijk. Wij krijgen zoveel energie van elkaar, het is echt bizar."

Showbizz
  • Like Me I'm Famous
  • Videoland