Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Aha: zo houden fans Jason en Brett Oppenheim uit elkaar

Weet jij wie wie is?

Jason en Brett Oppenheim

Je zou denken dat we na vier seizoenen Selling Sunset wel weten hoe we Jason en Brett Oppenheim uit elkaar kunnen houden. Helaas moeten wij bekennen dat het altijd bij een gokje blijft. Gelukkig delen fans op social media hun tips om de twins uit elkaar te houden.

Jason en Brett Oppenheim

Het vierde seizoen van Selling Sunset zat als vanouds weer vol drama, fancy parties en enorme villa's. De vete tussen Christine Quinn en de andere makelaars kwam tot een boiling point en ook het persoonlijke leven van The Oppenheim Group-oprichters Jason en Brett Oppenheim kwam steeds meer in beeld. Zo zagen we een emotionele kant van de altijd zakelijke Jason, toen hij een gedicht voordroeg ter ere van de verjaardag van zijn honden. Ook zagen we superschattige foto's van Jason en Brett toen ze jonger waren voorbijkomen.

Wat ons na vier seizoenen Selling Sunset echter nog steeds bezighoudt, is de vraag: wie is Jason en wie is Brett? De twin brothers lijken namelijk zo erg op elkaar, dat ze lastig uit elkaar te houden zijn.

Wie is wie?

Gelukkig zijn wij niet the only ones die het onmogelijk vinden om de tweelingbroers uit elkaar te houden. Het internet staat dan ook vol met dezelfde vraag: hoe zijn Jason en Brett uit elkaar te houden? Nou, volgens oplettende Selling Sunset-kijkers zijn daar een paar manieren voor.

Op Reddit zijn fans met elkaar aan de praat geraakt over de verschillen tussen Jason en Brett, en dat levert interessante inzichten op. Zo merkt een kijker op dat Jason een puntigere kin heeft en een wat duidelijkere kaaklijn. "Jason heeft een hartvormig gezicht. Bretts gezicht is wat meer vierkant met een dikkere kaaklijn. Zijn kin is ook vierkant. Zo weet ik gelijk wie wie is", legt de fan uit. "Hun stemmen zijn ook anders. Die van Brett is lager en meer monotoon, die van Jason is wat levendiger."

Andere fans kijken naar het lengteverschil tussen de twee broers. "Op elke foto die ik van hen zie, lijkt Brett langer", merkt een Selling Sunset-kijker op. Een ander voegt daaraan toe: "Jason is over het algemeen iets kleiner. Hij is minder lang en heeft een kleiner hoofd." Een andere fan let echter weer op hun glimlach: "Wanneer Jason lacht, toont hij zijn bovenste en onderste tanden. Brett toont alleen zijn bovenste tanden. Zo weet ik wie wie is."

Verliefde blik

Niet alleen zijn er een paar uiterlijke verschillen op te merken tussen de twin brothers, ook zijn er volgens fans een paar andere hacks om Jason en Brett uit elkaar te houden. Zo schrijft een kijker: "Zet de ondertiteling aan en kijk welke naam er tussen de haakjes staat. Lol." Andere volgers merken op dat Jason altijd aan het woord is, terwijl Brett amper praat. En tot slot: "Jason kijkt verliefd naar Chrishell, Brett kijkt verliefd naar commissies."

Misschien ook voor jou:
Selling Sunset seizoen 4 was 'buitengewoon pijnlijk' voor Christine Quinn
Showbizz
  • NSMBL
  • BrunoPress, Instagram