Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dusty doet boekje open over leven na ETOBDD: 'Ik word tijdens het uitgaan meegesleurd'

Het leven van een realityster is soms best heftig.

Dusty Taconis

Dusty Taconis deed afgelopen seizoen mee aan Ex on the Beach: Double Dutch. Hij wist iedere vrouw om zijn vinger te winden en deed er alles aan om zijn doel – honderd bedpartners – te behalen. Samen met Grazia blikt de realityster terug op zijn avontuur én doet hij een boekje open over zijn leven na het programma.

Taboe doorbroken

"Ik heb een superleuke tijd gehad", zegt Dusty over zijn deelname aan EOTBDD. "Dit programma past echt heel goed bij mij, het is gewoon te vergelijken met hoe ik in het dagelijks leven uitga. Het draait bij mij altijd om vrouwen." Ook doet de kritiek op zijn avonturen onder de lakens hem niks. "Er heerst een enorm taboe op het hebben van meerdere sexpartners. Ik ben tijdens Ex on the Beach heel open geweest over mijn aantal bedpartners, ik doe gewoon mijn eigen ding en leef mijn eigen leven. Samen met Lesley, die net zo is, hebben we door dit programma het taboe rondom slutshaming behoorlijk doorbroken."

'Doe even normaal'

Dusty was ongetwijfeld één van de meest besproken deelnemers van het seizoen – en dat merkt hij nog altijd. Want het leven na Ex on the Beach? Dat is soms best wel heftig. "Ik word tijdens het uitgaan meegesleurd en meisjes fluisteren in mijn oor dat ze me zo graag willen", vertelt de realityster. "Dan denk ik: doe even normaal."

Maar niet alleen tijdens het uitgaan krijgt mister Taconis veel aandacht, ook op social media komen de gekste dingen voorbij. "Ik kreeg een bericht van iemand die sex had met zijn vrouw en zei: 'Kom je er ook bij'." Say what?! Dusty laat de meeste verzoeken dan ook links liggen. "Eigenlijk ga ik er nooit op in, tenzij het knappe vrouwen zijn, dan kan het soms interessant zijn."

Nog een keer?

Dusty kijkt behoorlijk positief terug op zijn avontuur. Maarre, zou hij nog een keer aan een realityprogramma meedoen? "Het liefst zou ik nog een keer mee doen aan Ex on the Beach: All Stars", geeft hij toe. "Aan Temptation Island zou ik nooit meedoen als single, maar als ik een relatie zou hebben, dan wel." Wellicht zien we Dusty in de toekomst nog eens voorbijkomen in een gloednieuw realityseizoen!

Het hele interview met Dusty lees je in de nieuwste Grazia, nu in de winkel! Daarin blikken we ook terug met oude bekenden uit andere realityprogramma's, namelijk Oriana (The Bachelor), Roxanne (B&B Vol Liefde), Delphine (Temptation Island: Love or Leave) en Nina (Love Island).

Showbizz
  • Grazia (Roos Hooijer)
  • Dusty Taconis