Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

AYTO’s Michèle over het behalen van de tien beams

'Ik was helemaal niet bezig met het winnen van het geldbedrag.'

Michele

Hoewel we halverwege het programma bang waren dat het de kandidaten nooit zou lukken, bewezen ze ons het tegendeel. In de laatste aflevering van Are You The One? was dan te zien dat tien beams oplichtten en dat er dus tien perfecte matches zijn. Grazia blikt met Michèle terug op dit moment.

Laatste ceremonie

Jawel, de laatste ceremonie van Are You The One? eindigde met tien perfecte matches! Hoewel een aantal deelnemers even bang was dat ze de tien beams nooit zouden halen, was Michèle daar eigenlijk niet echt mee bezig.

“Heel slecht eigenlijk, maar ik ben daar nooit zo met het spel bezig geweest. Ik was meer met Boudewijn bezig”, zegt Michèle lachend. “Ik leefde zo in het moment dat ik er niet mee bezig was of we de tien beams wel zouden halen. Ik wist dat het tussen mij en Boudewijn goed zat en dat was eigenlijk het enige waar ik mee bezig was.”

“Toen ik me opgaf voor Are You The One? had ik eigenlijk geen verwachtingen. Het enige wat ik hoopte, was dat ik verliefd zou worden; dat ik daar iemand zou vinden. Ik was niet per se bezig met het geldbedrag winnen.”

Vakantie

Maarre, wat gaat Michèle nu eigenlijk met het geld doen, nu ze het toch heeft gewonnen? “Ik heb gezegd dat ik mijn ouders een vakantie wil geven en daar hou ik me ook aan. Ook lijkt het me leuk om met mijn vader en moeder apart nog iets te doen; een vader-dochter- en moeder-dochterdagje.”

“De rest ga ik lekker sparen. Ik hoop dat ik over een tijdje weer kan reizen; dat is iets wat ik heel leuk vind om te doen.”

Misschien ook voor jou:
AYTO's Dividivi vertelt hoe ze aan haar bijzondere naam komt
Showbizz
  • MTV, Are You The One?