Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: dit is de knappe zus van Buddy Vedder

De twee lijken enorm veel op elkaar.

Buddy Vedder

Presentator Buddy Vedder timmert keihard aan de weg. Zo zagen we hem als jurylid bij The Masked Singer én geeft hij dagelijks heel wat euro's uit in het programma Deal or No Deal. Ondanks zijn keiharde work life maakt hij nog regelmatig tijd vrij voor zijn familie. Zo zette hij onlangs nog zijn knappe zus in het zonnetje.

Zusje Eva

Behalve héél veel kiekjes van zijn tijd als jurylid bij The Masked Singer pronkt er op de Instagram-feed van Buddy ook een foto met zijn zusje. Onlangs werd zijn zusje Eva 22 jaar en dat werd uitgebreid gevierd door Buddy en zijn family.

"Al 22 jaar trotse broer van deze knapperd", schrijft Buddy bij de foto. En we moeten toegeven: de twee lijken best wel veel op elkaar!

Sportieve dame

Nemen we een kijkje op het Insta-account van Eva, dan zien we meteen dat ze een sportieve dame is. Eva speelt op topniveau tennis en deelt hier dan ook regelmatig foto's van op Instagram. Als we de foto's mogen geloven dan is Eva bijna dagelijks op het tennisveld te vinden én heeft ze al meerdere prijzen in de wacht gesleept. You go, Eva!

Misschien ook voor jou:
Dít populaire programma keert na 12 jaar terug op de buis
Showbizz
  • Story
  • BrunoPress, Instagram