Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dit is de prachtige vrouw van Daley Blind

Daley en Candy-Rae hebben twee prachtige kinderen samen.

Daley Blind

Daley Blind is al jarenlang een vaste kracht in het Nederlands elftal. Ook tijdens het huidige WK komt de voetballer weer in actie voor de Oranje leeuwen. Iemand die hem áltijd steunt, is zijn prachtige vrouw Candy-Rae Blind.

Zwanger worden

Daley en Candy-Rae zijn al meer dan tien jaar een setje en stapten in 2019 in het huwelijksbootje. Niet lang daarna verwelkomden ze hun eerste zoon, die de prachtige naam Lowen Dace kreeg. Een jaar daarna kondigde het stel de komst van hun tweede kindje aan. Begin 2021 werd dochter Lemae Lourdes Fiore geboren.

Dit klinkt alsof het allemaal heel makkelijk ging, maar het tegenovergestelde is waar, zo vertelde Candy-Rae eerder aan Kek Mama. "Proberen zwanger te worden beheerste mijn leven volkomen." Na een jaar zelf proberen, startte de danseres met hormoontrajecten in het ziekenhuis. Een slopend proces, zo weet Candy-Rae. "Elke maand weer die hoop, die spanning: zou het dit keer gelukt zijn? Gevolgd door de keiharde teleurstelling. Je kon me elke keer bij elkaar rapen."

Wij zetten een paar van de mooiste foto's van de danseres hieronder op een rijtje.

Ivf-traject

Toen Daley en Candy-Rae in het huwelijksbootje stapten, waren ze al twee jaar bezig met het ziekenhuistraject. Om zich volledig op het huwelijk te focussen, besloten ze even met de hormoontrajecten te stoppen. Wel bleef de danseres hormoonpillen slikken en nam ze acupunctuurbehandelingen. Na hun huwelijk zouden ze beginnen met een ivf-traject, maar dit bleek niet nodig: Candy-Rae was zwanger. "Daley en ik huilden van pure ontlading", vertelde ze aan het blad. Hun zoontje was nog geen zeven maanden oud, toen ze zwanger werd van Lemae Lourdes. "We konden ons geluk niet op."

Beeld: BrunoPress, Instagram

Misschien ook voor jou:
Zien: dit is de knappe vriendin van Matthijs de Ligt
Showbizz
  • BrunoPress, Instagram