EOTBDD’s Dusty over herstel: ‘Loopt op rolletjes’

De realityster deelt ook dat hij de drankjes voorlopig nog even links laat liggen.

Na een heftig scooterongeluk lag Ex On The Beach: Double Dutch-deelnemer Dusty anderhalve week in coma. Zijn situatie was wekenlang kritiek, maar gelukkig gaat het inmiddels een stuk beter met de realityster. Op Instagram geeft Dusty een update over zijn herstel.

Herstel

Sinds zijn zware scooterongeluk werkt Dusty keihard aan zijn herstel. Inmiddels heeft de realityster het revalidatiecentrum verlaten en laat hij op Instagram weten dat zijn herstel goed verloopt. “Mijn herstel loopt op rolletjes, en ik heb gelukkig niets om me zorgen over te maken. Kleine dingetjes dan, maar dat went wel.”

Dusty neemt zijn revalidatie ontzettend serieus en laat op Instagram dan ook weten dat hij de alcohol voorlopig even links laat liggen. “Ooit drink ik weer een drankje, maar nu nog lang niet. Mijn gezondheid gaat voor. Positieve mindset staat voorop.” En zo is het maar net!

Q&A

Veel van Dusty's followers zijn continu benieuwd hoe het met de realityster gaat. Dusty beantwoordde onlangs dan ook tijdens een Q&A een paar prangende vragen van zijn followers. Zo werd tijdens de Q&A duidelijk dat zijn followers nieuwsgierig waren naar of hij door het ongeluk is veranderd. “Dat weet ik wel zeker. Ik ben meer gaan nadenken over alles wat er nu gebeurt. Dus het denken is wel meer geworden”, liet hij weten.

Voordat Dusty in het ziekenhuis belandde, was hij veel in de gym te vinden. Een volgers vroeg zich dan ook af of hij binnenkort weer naar de sportschool kan. “Ben ik al mee bezig. De therapieën die ik volg, zijn juist daarop gefocust.”

Beeld: MTV

Laatste nieuws