EOTBDD’s Dusty over herstel: ‘Ik kan niet meer schrijven en typen’

Ook vertelt de realityster meer details over het heftige scooterongeluk.

Na zijn scooterongeluk lag EOTBDD's Dusty anderhalve week in coma. Hij was in levensgevaar en voor zijn familie voelde het als een verschrikkelijke periode. Wonder boven wonder is Dusty inmiddels aan het herstellen en kan hij een update geven over zijn situatie.

Hefitg ongeluk

In een nieuwe aflevering van De Roddelloog besloten Fawry not Sawry en René Watzema Dusty persoonlijk op te bellen om te vragen hoe het met hem gaat. Een aantal weken geleden kwam Dusty ten val met zijn scooter en lag hij vervolgens in coma in het ziekenhuis.

“Het gaat steeds beter, ik ben nog wel aan het herstellen”, begint Dusty het gesprek met het tweetal. De realityster blikt terug op de val en legt uit hoe dit heftige ongeluk heeft kunnen gebeuren. “We waren aan het voorbereiden om naar een feestje te gaan”, legt hij uit. “Toen heb ik te horen gekregen dat er mensen gevallen waren en ben ik daar naartoe gereden. Vervolgens ben ik zelf ten val gekomen.”

Lezen en schrijven

Dusty vertelt vervolgens dat hij tegen een stoep aanreed en vervolgens met zijn hoofd tegen een paaltje is geknald. “Ik heb anderhalve week in coma gelegen. Voor mijn familie was het alsof ik doodging”, stelt Dusty.

Helemaal hersteld is de realityster nog niet. Naar eigen zeggen vindt hij het lastig om te lezen, maar is hij dit volop aan het oefenen. “Ik kan ook niet schrijven en typen, het is lastig dat ik dat niet meer kan. Ook zit er een vlek op mijn oog en daarvoor moet ik naar de oogarts.”

Momenteel verblijft Dusty in het revalidatiecentrum en hier blijft hij de komende vier weken nog. “Ik hoor van iedereen dat ik echt goed aan het herstellen ben. Ze vinden het bijzonder dat ik dit heb kunnen overleven, dat is sowieso goed nieuws.” Heftig!

Beeld: MTV | Video: Roddelloog

Laatste nieuws