Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Twins of Gold staat nu op Videoland

De docuserie over Anne en Esther Vedder is nu te bingen!

Anne en Esther Vedder

We keken er al een tijdje naar uit, maar het is dan eindelijk zover. De driedelige docuserie Twins of Gold over Anne en Esther Vedder staat vanaf vandaag op Videoland.

Twins of Gold

Twinnig is winning, moeten Anne en Esther Vedder een paar jaar geleden hebben gedacht. De Nijkerkse tweeling stond ooit samen aan de lopende band van de appelflappenfabriek in Spakenburg, maar besloot om zelf te gaan ondernemen. Met succes. Binnen een paar jaar groeide hun gepersonaliseerde sieradenmerk Vedder & Vedder uit tot een succesvol bedrijf dat door heel Europa levert.

Inmiddels werken de dames samen met grote namen als Chantal Janzen, Sylvie Meis en Rita Ora. In de driedelige docuserie Twins of Gold komt dan ook aan bod hoe Anne en Esther met hen samenwerken en wat ze doen als ze even niet in de spotlights staan.

Samenwerking Rita Ora

Anne en Esther vertelden in hun column op Grazia.nl eerder al over hun bijzondere samenwerking met Rita Ora. "We kunnen weer een droom afvinken hoor. Sieraden ontwerpen voor Rita Ora. Serieus een van onze grootste dromen ooit", schreven de dames.

Enne, ook Rita herself was dolblij met de samenwerking. "We werden ook nog enorm verrast door Rita met een hele grote bos bloemen waar ze ons nogmaals bedankte voor de sieraden. Superlief. Ze riep in Parijs steeds de woorden “team work!” toen ze ons omhelsde. En dat is ook zo. Teamwork makes the dream work." En zo is het maar net.

De driedelige docuserie Twins of Gold is vanaf 29 vandaag te bingen bij Videoland.

Misschien ook voor jou:
Anne en Esther Vedder: 'Misschien ziet onze wereld er aan de buitenkant flawless uit, maar ook wij hebben ons verhaal'
Showbizz
  • Videoland, Instagram