Bilal Wahib openhartig over kinderwens: ‘Volgend jaar een kleine Bilal’

Bilal is ready voor gezinsuitbreiding.

Bilal Wahib is weer helemaal terug van weggeweest. Na het online incident eerder dit jaar heeft Bilal vandaag weer een nieuw album gelanceerd en kan hij zich weer focussen op zijn toekomst. In gesprek met MTV Nederland vertelt de artiest over zijn toekomstplannen.

Kinderen

Bilal is al een tijdje samen met de knappe Sophie Keizer, met wie hij samenwoont in Amsterdam. Hoewel ze het prima hebben met zijn tweetjes, zou Bilal binnenkort toch wel open staan voor gezinsuitbreiding. “Misschien niet dit jaar, maar volgend jaar een kleine Bilal. Dat zou wel leuk zijn, hè?”, vertelt hij.

Hij ziet het al helemaal voor zich. “Ik ga hem wel eerder een beugel geven dan wanneer mijn ouders mij een beugel hebben gegeven”, blikt hij vast vooruit. Maar eerst moet Bilal nog wat belangrijke dingen afronden voor hij klaar is om vader te worden. “Ik ben op dit moment druk bezig om nog even mijn diploma te halen op school.”

Carrière

Qua muziek zit het wel goed voor Bilal, al heeft hij daar ook nog flink wat plannen voor. “Ik ga binnenkort mijn eerste tour doen en mijn volgende album wil ik ook snel droppen, want dan kan ik zo snel mogelijk weg bij Top Notch”, vertelt Bilal. “Veel rappers zeggen dat niet, hè. Ik durf dat gewoon te zeggen.”

Top Notch is het platenlabel van Bilal. Eerder zaten Ronnie Flex en Lil Kleine ook bij dit label, maar zij besloten beiden dit jaar de samenwerking te stoppen. Bilal daagde in maart een minderjarige uit om zijn geslachtsdeel te laten zien in een Instagram Live-video. Deze uit de hand gelopen grap is Bilal niet in de koude kleren gaan zitten. Hij werd opgepakt door de politie en de banden tussen hem en zijn platenlabel werden tijdelijk stopgezet.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws