Bilal Wahib komt binnenkort met nieuwe muziek

Het platenlabel van de rapper deelt alvast een kleine preview.

Sinds het veelbesproken incident van Bilal Wahib is het een lange tijd stil geweest rondom de rapper. Stilgezeten heeft de rapper in ieder geval niet, want platenlabel Top Notch deelde gister een preview van een nieuw nummer van de rapper.

Veelbesproken incident

Bilal daagde in maart een minderjarige uit om zijn geslachtsdeel te laten zien in een Instagram Live-video. Deze uit de hand gelopen grap is Bilal niet in de koude kleren gaan zitten. Hij werd opgepakt door de politie en de banden tussen hem en zijn platenlabel werden stopgezet.

Onlangs deed Bilal zijn verhaal over het veelbesproken incident in een uitzending van Op1. Hij bood en public zijn excuses aan en vertelde dat hij een vreselijke periode heeft gehad. Maar Bilal wist de draad weer op te pakken en is de studio in gedoken.

Nieuwe muziek

Bilal maakt binnenkort een comeback met zijn nieuwe muziek. De banden met Top Notch lijken ook weer hersteld, aangezien het platenlabel gisteravond een video van de rapper op Instagram deelde.

“Tag iemand die niet meer kan wachten op nieuwe muziek van Bilal”, klinkt in de beschrijving bij de video van Top Notch. Het korte fragment dat we in de video kunnen beluisteren bevalt ons erg goed. En, wat vind jij?

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws