Bilal Wahib blikt terug op incident: ‘Ik heb het zelf verpest’

'Het ergste vind ik dat ik het leven van een kleine jongen helemaal heb veranderd.'

Sinds het veelbesproken incident van Bilal Wahib is het een lange tijd stil geweest rondom de rapper. Na maanden radiostilte besloot hij in de talkshow Op1 zijn excuses aan te bieden. In de nieuwste LINDA. vertelt Bilal dat het nog steeds niet heel goed met hem gaat.

Schuldig voelen

Bilal daagde in maart een minderjarige uit om zijn geslachtsdeel te laten zien in een Instagram Live-video. Deze uit de hand gelopen grap is Bilal niet in de koude kleren gaan zitten. Hij werd opgepakt door de politie en de banden tussen hem en zijn platenlabel werden stopgezet.

De carrière van Bilal werd in een mum van tijd on hold gezet, maar dat is niet het enige waar de rapper last van heeft. Hij voelt zich nog altijd schuldig tegenover de twaalfjarige jongen. “Het ergste vind ik dat ik het leven van een kleine jongen helemaal heb veranderd. En ook dat van zijn familie. Want de hele buurt weet het, dat is in ieder geval wat ze mij hebben verteld.”

Eigen schuld

Dat het gezicht van de twaalfjarige jongen niet door iedere media is geblurred is iets wat Bilal enorm kwalijk vindt. “Dat vind ik schandalig. Voor mezelf vind ik het niet zo erg, het is mijn eigen schuld. Ik heb het zelf verpest. Dus dat moet ik dan ook zelf weer zien op te lossen.”

De minderjarige jongen wil geen contact met Bilal en dat respecteert hij. Toch is het enorm lastig, zo legt Bilal uit. “Ik had liever even met hem willen praten, maar dat wil hij niet, dus ik weet niet hoe het met hem gaat. En daar zit ik ook mee in mijn hoofd. Zo van: wat doet-ie nu? Zit-ie een lekkere pizza te eten of is-ie zichzelf aan het slaan? Ik weet niet wat er in zijn hoofd gebeurt, dus dat maakt het lastig.”

Bron: LINDA, Shownieuws | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws