It’s Instagram official: de Bachelorettes Niek en Love Islands Joan delen liefdevol kiekje

Joan plaatste een zoete story van de twee op Instagram.

Lees ook

Eerder deze week bekende De Bachelorettes Niek Marijnissen al dat hij het erg gezellig heeft met Islander Joan Pronk. Helemaal official was het toen nog niet, maar daar lijkt dit weekend verandering in te zijn gekomen!

Walk in the woods

Een prachtige herfstdag vraagt om een prachtige herfstwandeling. Dat is wat Niek én Joan gedacht moeten hebben. De twee gingen er zondag samen op uit en de vonken spatten ervan af. “Even lekker een frisse neus halen op de zondag”, vertelt Niek op Instagram terwijl hij liefdevol een arm om Joan slaat.

Ook Joan deelt een story van de happening op Instagram. “Kijk eens wie er langs is gekomen”, schrijft zij bij beelden waarop te zien is dat Niek haar liefdevol kust. Sweet!

Verliefde Niek

Dat de twee samen zijn, komt niet helemaal als donderslag bij heldere hemel. Zo bekende Niek onlangs al in After Talk dat er iemand in zijn leven is. “Het heeft lang geduurd, maar ik ben inmiddels een beetje aan het daten. En het is heel gezellig, moet ik zeggen”, vertelde hij daar toen over. “We moeten nog even kijken waar het naartoe gaat, maar de vonken spatten er wel vanaf. Het is net alsof het al een jaar aan de gang is.”

In After Talk wilde hij op dat moment nog niet loslaten met wie hij het zo gezellig had, enkel dat het ging om een realityster. Niet veel later berichtte RTL Boulevard dat het ging om Joan Pronk, die bekend werd door haar deelname aan Love Island. “We hebben het gewoon heel leuk. En we willen er niet meteen een stempel op drukken, maar als het zo doorgaat dan zou het wel in een relatie kunnen uitlopen.”

“Het leuke aan Joan vind ik dat ze echt hilarisch is en ik lekker gek kan doen met haar. Ik vind het gewoon belangrijk dat je met iemand kan lachen en met haar zou ik wel oud kunnen worden. Ik kan met haar lachend de kist in”, aldus de verliefde realityster.

Kans grijpen

Niek en Joan kenden elkaar al een beetje, maar leerden elkaar nog beter kennen toen ze beiden meededen aan het programma Like Me, I'm Famous. Tijdens haar deelname aan deze show had Joan nog een relatie met Islander Mert, maar in september zetten de twee een punt achter de relatie. Niek, die al een tijdje vrijgezel was, zag zijn kans schoon. “Toen het uitging met haar relatie, was ik er als de kippen bij”, vertelt hij. Wij wensen de lovebirds heel veel succes samen!

Beeld: Instagram Joan Pronk

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Le Me, I’m Famous, Instagram Joan Pronk

Laatste nieuws

Zie ook