Love Islands Joan over break-up met Mert: ‘Lieten alleen het perfecte plaatje zien’

Opnieuw legt Joan uit hoe de breuk tussen haar en Mert is ontstaan.

Het kwam als donderslag bij heldere hemel toen Love Island-winnaars Joan en Mert onlangs naar buiten brachten uit elkaar te gaan. Eerder gaf Joan al aan dat zij en Mert toch niet zo goed bij elkaar pasten als ze hadden verwacht. In een nieuwe Q&A op YouTube legt Joan uit hoe de vork in de steel zit.

Uit elkaar

Joan en Mert liepen elkaar tegen het lijf tijdens Love Island en waren sindsdien onafscheidelijk. Het koppel ging dolverliefd naar huis, maar in Nederland liepen de twee tegen verschillende factoren aan. De twee wonen niet bij elkaar in de buurt en ook leken de levens van de twee behoorlijk te verschillen.

“De realiteit is gewoon heel anders dan Love Island“, legt Joan uit. “In Nederland leer je elkaar pas echt kennen, en na een jaar proberen kom je er gewoon achter dat je helemaal niet bij elkaar past.”

Perfecte plaatje

Joan geeft eerlijk aan dat de twee na een jaar nog steeds twijfelden aan hun relatie. Veel volgers schrokken van de breuk tussen de twee, en dat heeft volgens Joan een duidelijke reden. “Je laat op Instagram het perfecte plaatje zien. Je wil ook gewoon heel graag dat het perfect is, maar dat was niet echt haalbaar bij ons”, legt ze eerlijk uit.

Ondanks alle lieve foto's en video's op Instagram, was het niet altijd rozengeur en maneschijn tussen de twee. “Het ene moment laat je aan de buitenwereld zien hoe leuk het allemaal is, maar soms is het helemaal niet leuk – en dat laat je dan weer niet zien. We deelden alleen de mooie kanten, maar de lelijke kanten lieten we niet zien”, stelt de Islander.

“Nu gaan we allebei verder met ons eigen leven. Ik wens Mert wel al het geluk en alle liefde van de wereld toe, want dat gun ik hem ook”, sluit ze haar berichtje af.

Beeld: Love Island | Video: YouTube

Laatste nieuws