Zo gaat het nu met B&B Vol Liefde-Caroline

Heeft ze inmiddels al een speciale man in haar leven?

In B&B Vol Liefde leerden we Caroline klikte het heel goed tussen haar en voetbaltrainer Eric. Helaas liep die romance uiteindelijk op niets uit, maar hoe is het nu met de B&B-eigenaresse.

Terug in Nederland

Het is al een tijdje geleden dat een van onze favo programma's, B&B Vol Liefde, op de buis te zien was. In de tussentijd is er flink wat veranderd in het leven van Caroline. Door de coronacrisis moest ze met pijn in haar hart haar prachtige lodge in Oostenrijk achter zich laten en verhuisde ze terug naar Nederland. Inmiddels heeft ze een fijn plekje gevonden in Alkmaar en geeft ze pilateslessen en reiki.

“Van de bergen naar het platteland”, laat ze weten aan lokale omroep Noordkop Centraal. “De bergen zijn natuurlijk fantastisch geweest, en heel eerlijk: ik mis dat natuurlijk ook super. Maar aan de andere kant ben ik ook een enorm strandmens. Dus ik loop heel veel met Roos, mijn hondje, op het strand en dat is ook fantastisch. Die kan daar heerlijk rennen en rollebollen, die vindt dat helemaal fijn. Het is heel erg leuk om haar zo te zien genieten op het strand.”

Coronacrisis

Caroline gaat verder dat ze haar avontuur in Oostenrijk voor geen goud had willen missen. “Het is zo'n heerlijk verhaal geweest. Helaas heeft het een mindere afloop gekend”, doelt ze op de coronacrisis. Door corona is het komende winterseizoen weer erg onzeker, waardoor het voor Caroline niet meer uit kon om de B&B te houden. “Als er geen corona was, had ik de lodge gehouden. Maar er moesten natuurlijk wel toeristen komen”, legt ze uit.

Dat de B&B Vol Liefde-deelneemster weer in Nederland woont, is zeker niet onopgemerkt gebleven. “Zeker als ik met Roos over straat loop, maar ook als ik alleen boodschappen doe krijg ik regelmatig de vraag: 'Mag ik met je op de foto?' Bijna dagelijks word ik herkend”, vertelt Caroline. Vervelend vindt ze al die aandacht gelukkig niet. “Dat vind ik heel schattig en aandoenlijk eigenlijk, dat mensen zo op je af komen. Als ik geen tijd heb zeg ik dat ook gewoon. Dus nee, ik vind het geen enkel probleem.”

Liefde

Aan aandacht geen gebrek dus, maar hoe zit het met de mannelijke aandacht? Caroline verklapt aan de omroep dat ze nog geen speciale man in haar leven heeft. Of ze nog eens mee zou doen aan zo'n tv-zoektocht naar de liefde? “Ik vond het een superleuk avontuur, ik heb er van genoten. Ik zou zo weer opnieuw meedoen, absoluut”, vertelt ze. “En ik sta ook heel erg open voor de liefde. Dus: leuke mannen, kom maar op!”

Bron: Noordkop Centraal | Beeld: B&B Vol Liefde

Laatste nieuws