B&B Vol liefde-Caroline doet boekje open over breuk met Eric

Helaas toch geen happily ever after voor Caroline.

Naast de liefdesromance tussen Monique en Vincent in het Italiaanse Valduggia, wisten wij het bijna wel zeker: Caroline en Eric zijn meant to be. In de laatste aflevering van B&B Vol liefde gaven ze elkaar zelfs een zoen. Helaas waren de vonken maar van korte duur, want niet lang na de opnames liep de relatie op de klippen. What happened?

Geen happily ever after

Het liefdesavontuur in B&B Vol liefde heeft helaas niets opgeleverd voor Caroline. In het programma konden we zien dat ze voor Eric koos, maar na een lunch zonder camera's bleek er helaas geen chemie te zijn tussen de twee. In gesprek met De Telegraaf is Caroline openhartig over haar relatie met de voetbalcoach. “Eric is echt een fijne vent, waar ik ontzettend mee kan lachen. Hij is lief, maar uiteindelijk niet de persoon die mij gelukkig maakt.”

Nadenken over Eric

Na de opnames moest Caroline negen dagen in het ziekenhuis liggen. Hier kreeg ze verschillende therapieën en pijnbestrijding voor een ski-ongeluk dat ze drie jaar geleden heeft gehad. “Dat gaf me de tijd om goed na te denken of ik écht met Eric verder wilde”, gaat de blondine verder. “Toen we elkaar daarna weer zagen, zonder camera, merkte ik dat geen chemie was. Het was een 'gezellige' lunch, maar dat was ook alles.” Toch blijft Caroline realistisch. “Ik kwam tot de conclusie dat we samen geen toekomst hadden. Het is jammer, maar dat hoort ook bij de liefde”, stelt de B&B-eigenaresse.

Lodge Rose

De breuk met Eric is niet het enige waar ze de laatste tijd slapeloze nachten door heeft gehad. Caroline maakt namelijk ook bekend dat ze haar geliefde Lodge Rose heeft moeten verkopen. “Voor velen zal het een grote verrassing zijn. En voor mij eigenlijk ook, want het was helemaal niet mijn bedoeling om nu al weg te gaan uit Oostenrijk”, legt ze uit. Door corona liepen de vaste lasten alleen maar door en kreeg ze geen steun van de regering.

De blondine verruilt haar geliefde Bad Kleinkirchheim in Oostenrijk nu tijdelijk voor Amsterdam en begint met een opleiding tot vastgoedstylist. Misschien dat Cupido in Nederland wel raak schiet voor de knappe blondine!

Bron: Love Reality, Veronice Superguide | Beeld: B&B Vol Liefde

Laatste nieuws