Op déze datum is de aftrap van B&B Vol Liefde te zien

We kunnen bijna kennis maken met de nieuwe singles.

Het programma B&B Vol Liefde staat nog vers in ons geheugen gegrift. De ongemakkelijke dinertjes aan tafel, hilarische scènes van B&B-houder Jacob en de gesprekken tussen Carolien en haar hond Roosje: we konden er uren naar kijken. Lucky us, want het tweede seizoen is in aantocht. We kunnen al héél snel kennis maken met de nieuwe deelnemers.

Nieuw seizoen

In het programma B&B Vol Liefde konden we het afgelopen seizoen genieten van de zes B&B-eigenaren die op zoek gingen naar de liefde. Er vertrokken flink wat singles naar verschillende landen in Europa om het hart van één van de vrijgezelle B&B-eigenaren te stelen. Dit leverde veel hilarische en ongemakkelijke beelden op. Van romantische beelden was er maar weinig sprake en ook zijn er door het programma helaas geen nieuwe liefdes ontstaan. Jammer, dus tijd voor een herkansing.

De succesvolle realityserie krijgt een tweede seizoen, dus ook een tweede batch met B&B-houders die op zoek zijn naar de liefde. Op 24 december is de aftrap van het nieuwe seizoen en mogen we kennis maken met de gloednieuwe singles. En dat is al veel sneller dan we hadden verwacht.

Voorstelrondje

Onder de naam B&B Vol Liefde: De Aftrap mogen we kennis maken met de B&B-houders die op zoek zijn naar hun toekomstige partner. Wie zijn ze, waar wonen ze en wat zoeken ze in een man of vrouw: we gaan erachter komen in de aftrap van het liefdesprogramma. Dus, zie jij een leven in het buitenland met de man of vrouw van je dromen wel zitten? Markeer 24 december met stift in je agenda en houd pen en papier in de aanslag. Want het inschrijven gaat vanaf dat moment van start!

Bron: Videoland | Beeld: B&B Vol Liefde

Laatste nieuws