Quentin doet boekje open over relatiebreuk met Channah

Via Instagram laat Quentin voor het eerst van zich horen.

Lees ook

Het lijkt definitief voorbij te zijn tussen Temptations Channah en Quentin. Na heel wat online moddergooien bevestigde Channah onlangs dat de twee een punt hebben gezet achter hun relatie. Op Instagram laat Quentin nu voor het eerst van zich horen.

Relatiebreuk

Het leek zo goed te gaan tussen Channah en Quentin. Ze hebben samen twee prachtige kinderen, zagen een glansrijke toekomst voor zich op het zonnige Curaçao en zijn zelfs te zien in hun eigen realityserie op Videoland. Helaas is dit sprookje definitief voorbij, zo laat ook Quentin weten op Instagram. Hij schrijft: “Ik dacht, ik laat het voor wat het is, maar wil toch even wat kwijt over de hele situatie, want er wordt van alles gespeculeerd.”

“Ja, de relatie tussen mij en Chan is helaas tot een einde gekomen, maar dat neemt niet weg dat ik nog zielsveel van haar hou”, gaat Quentin verder. Hij heeft dan ook absoluut geen spijt van hun relatie. “We hebben twee heel mooie kindjes samen en heel wat mooie jaren samen mogen doorbrengen.”

Team Channie & Quennie

Hoewel Quentin en Channah beiden niet vies zijn van het een en ander op Instagram delen, hoopt Quentin dat zijn volgers zijn situatie respecteren. “Ondanks alle drama die jullie zien hebben wij ook gewoon een privéleven waar we samen communiceren over alles en gewoon 'normaal' met elkaar kunnen praten”, weet hij te vertellen.

“Waar deze hele situatie ons brengt, ik heb geen idee, maar we zullen altijd een team blijven voor de kiddos”, aldus Quentin. Tot slot heeft hij nog een paar lieve woorden voor zijn ex-vriendin. “En Channah, ondanks alles you know I love you right? I got you. Team Channie & Quennie 4-ever.” Awh!

Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook