Channah Koerten geeft duidelijkheid: ‘Quintin en ik zijn sinds een paar dagen uit elkaar’

De relatie tussen de twee is (opnieuw) finito.

Het is hommeles tussen Quintin en Channah Koerten. Niet alleen waren de twee aan het bekvechten tijdens een Instagram live-sessie, ook stelde Quintin op Instagram dat Channah hem met een auto had aangereden. Klinkklare onzin, volgens Channah. Op Instagram laat de influencer weten hoe de vork in de steel zit.

Heftige berichtjes

Dat Quentin en Channah regelmatig hun bonje via social media delen, dat weten we. De twee hebben een vurige relatie met redelijk wat ups and downs. Al lijkt het deze keer wel écht behoorlijk mis te zijn tussen de twee. Vanochtend deelde Quentin allerlei berichten over een geëscaleerde ruzie met Channah, zo beweert hij dat Channah hem probeerde aan te rijden omdat ze “dacht dat Quentin met een andere chick in de auto zat.”

Inmiddels heeft Channah gereageerd op al deze heftige beschuldigingen. Aan roddelkoning Fawry not Sawry laat Channah weten: “Ik kan er echt niet op reageren. Ik wil alles zo goed mogelijk laten verlopen voor de kids, dat is het belangrijkste.”

Niet meer samen

Deze crazy situatie heeft er echter wel voor gezorgd dat het koppel niet meer samen is. “We zijn sinds een paar dagen niet meer samen”, stelt Channah dan ook. De mom wil alle verhalen die Quentin over haar verspreid dan ook graag rechtzetten.

“Wat je nu leest op zijn Insta is natuurlijk niet waar. Ik zou hem nooit iets aan willen doen of in gevaar willen brengen. Het is de vader van mijn kinderen, en ondanks dat we uit elkaar zijn hou ik nog van hem als de vader van mijn kinderen. Ik ben wel gewend dat hij gemene dingen over mij zegt, maar wat-ie zelf heeft gedaan zal hij níét zeggen. Dat zegt genoeg over hem. Verder wil ik er niets meer over zeggen.” Aiii…

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws