Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Channah Koerten over verhuisplannen naar Curaçao: 'Ik had nooit verwacht dat ik zou emigreren'

Quentin en Channah hebben grootse plannen voor de toekomst.

Channah

Onlangs verbleven Channah en Quentin op het zonovergoten Curaçao. Deze vakantie beviel het koppel echter zo goed, dat er zelfs gesproken werd over een verhuizing naar het zonnige eiland. Enne, inmiddels lijken deze plannen serieuze vormen aan te nemen.

Kijken naar huizen

In haar nieuwste vlog zien we hoe Channah zich vermaakt op het zonnige Curaçao. Samen met zoontje Tiger, dochtertje Rumi en Quentin geniet het stel van het heerlijke eiland. Ook het dochtertje van Quentin, die hij uit een eerdere relatie kreeg, is van de partij. Zij woont namelijk op Curaçao.

En dit is dan ook een van de redenen waarom Channah en Quentin een verhuizing naar dit eiland wel zien zitten. Quentin vertelt namelijk dat hij Channah heeft overgehaald om naar huizen op Curaçao te gaan kijken. "Quen wilde eigenlijk in Miami wonen, maar die stap is best wel moeilijk om te maken. Curaçao is een goede plek voor de kids om te spelen", legt ze uit.

Emigreren

Eenmaal terug in Nederland lijken de verhuisplannen van het tweetal nog niet van de baan. Channah vertelt dat ze er via Instagram veel vragen over kreeg, dus licht ze het een en ander toe. Zo zegt ze: "Die verhuisplannen zijn nog steeds in gang. We zijn eerst op zoek naar een huis, want zonder een huis komen we natuurlijk niet heel erg ver."

Ook laat ze duidelijk weten waarom de twee een verhuizing naar het eiland op hun wishlist hebben staan. "Eigenlijk is het heel erg simpel. De kids kunnen heerlijk buitenspelen, bijvoorbeeld lekker naar het strand om te gaan zwemmen. Je kunt daar de hele dag lekker buiten zijn."

"Quen is dan natuurlijk ook dichterbij z'n allereerste dochter, want zij woont op Curaçao. Dus vooral voor hem heeft het eigenlijk alleen maar voordelen." De mom vertelt dat ze tijdens haar bezoek op het eiland dacht: let's go. Maar eenmaal thuis blijkt zo'n verhuizing toch wel veel werk. "Je moet gewoon echt emigreren. Ik had nooit verwacht dat ik zou emigreren, maar hopelijk gaat het allemaal lukken."

Misschien ook voor jou:
Wauw: Channah Koerten straalt in bikini
Showbizz
  • BrunoPress
  • YouTube (Channah Koerten)