Oeh: Love Islands Imen heeft een nieuwe lover

'We zijn al een tijdje aan het daten.'

Tijdens haar deelname aan Love Island vond Imen helaas geen geluk in de liefde. Dit avontuur eindigde voor de beauty in een groot tranendal, aangezien haar crush (Remco) een liefde in Nederland bleek te hebben. Eind goed al goed, want inmiddels heeft Imen het heel gezellig met een andere jongen.

Love Island

Even een kleine recap: Imen deed in 2020 mee aan Love Island en werd verliefd op de knappe Remco. Remco bleek echter in Nederland ook een leuke dame te kennen, waar hij tijdens zijn deelname aan Love Island gevoelens voor begon te ontwikkelingen. Eindstand: Remco vertrok halsoverkop uit de villa en liet Imen met een gebroken hart achter.

Gelukkig weten we allemaal dat liefdesverdriet op den duur écht wel overgaat. En dat bewijst ook Imen met haar geheimzinnige berichtje op Instagram. De beauty deelt namelijk een intieme foto met haar nieuwe vriend.

Aan het daten

Tijdens een vragenrondje op Instagram besloot Imen een aantal prangende vragen van haar volgers te beantwoorden. Eén van deze vragen ging over het liefdesleven van Imen. “Heb je een lover?”, klonk de vraag.

Imen deelde vervolgens een geheimzinnige foto met een andere jongen en schreef: “Soort van. We zijn al een tijdje aan het daten.” Instagram-official mogen we het dus nog niet noemen, al zal dat volgens Imen zal dat vanzelf wel gaan komen. “Het is nog niet officieel hoor, maar dat zal niet lang meer duren!”, vertelde ze aan Love Reality. Lief!

Beeld: Instagram Stories @imendirie

Bron: Love Reality | Beeld: Love Island, Instagram

Laatste nieuws