Love Islands Remco te zien in nieuwe docu-serie op Videoland

En nee, het is geen datingshow.

Na het Love Island-debacle besloot Remco zijn rust te zoeken in één van zijn grootste hobby's: surfen. Al is dit niet het enige wat Remco dagelijks doet. De surfer heeft nog een grote passie in zijn leven en vertelt hier in een nieuwe docu-serie op Videoland alles over.

Love Island

Even een kleine opfrisser: Remco deed in 2020 mee aan Love Island en wist hier de boel flink op te schudden. Hij en Imen waren behoorlijke close, maar toch kon Remco zijn hart niet volledig openstellen in de Love Island-villa. Hij had namelijk zijn hart al verloren aan een dame in Nederland.

Na een heftige confrontatie verliet Remco per direct de villa en kreeg hij in Nederland een relatie met zijn grote liefde Sophie. De voormalig Islander besloot Love Island ver achter zich te laten en stortte zich op surfen én crypto. En over laatstgenoemde weet Remco heel wat te vertellen in de nieuwe Videoland docu-serie Cryptokoorts.

Cryptokoorts

In deze nieuwe Videoland docu-serie vertellen verschillende crypto-liefhebbers alle ins and outs over deze manier van geld verdienen. “Ik hoorde er in 2014 voor het eerst over en ben in 2017 begonnen”, weet Remco te vertellen. “Ik begon en zag de grafiek van Bitcoin alleen maar stijgen. Ik dacht alleen maar: als ik gisteren gekocht had, dan had ik nu 400 euro meer gehad”, gaat hij verder.

De voormalig Islander biecht in de docu-serie zelfs op dat hij drie jaarsalarissen in een maand tijd wist te verdienen. “Al snel dacht ik dat ik niet meer hoefde te werken. Ik had mijn goud gevonden en kon mijn droom waar gaan maken.”

De Videoland docu-serie Cryptokoorts is vanaf nu te zien op Videoland.

Bron: Love Reality, Videoland | Beeld: Love Island

Laatste nieuws