doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Heftig: Love Islands Imen betrokken bij ernstig ongeluk

"Voordat ik het wist belandde ik met de auto op z’n kop in een sloot"
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Love Island

Love Islands Imen heeft een aantal heftige dagen achter de rug. De realityster heeft namelijk een ernstig auto-ongeluk gehad. "Ik ben zo dankbaar dat ik nog leef", vertelt ze op Instagram.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Bewusteloos

Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren is nog een raadsel voor Imen. Ze was maar liefst een half uur bewusteloos. "Ineens lag er iets op de weg of was er iets met mijn rechterband. Ik vloog van links naar rechts en voordat ik het wist belandde ik met de auto op z’n kop in een sloot", schrijft ze bij de post.

Ziekenhuis

"Gelukkig hebben twee mannen mij gevonden en uit het wrak gehaald. In het ziekenhuis aangekomen, wist ik nog alles na te vertellen." Na een halve nacht in het ziekenhuis mocht ze weer naar huis. "Ik ben zo dankbaar dat ik nog leef en niks heb gebroken en dat ik er alleen maar een hersenschudding en spierpijn aan heb overgehouden", aldus Imen.

Onder de post klinken bezorgde reacties van haar volgers. "Wow, wat erg! Heel veel sterkte meis" en "Jeetje, wat eng zeg. Beterschap", reageren haar fans. Pff.. heftig!

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');