7 redenen waarom je juist nu een nieuwe datingapp moet uitproberen

Vooral nummer 7 is leuk!

Lees ook

Nepprofielen, betekenisloze berichtjes en matches die nergens op slaan: struggles die online daters vast herkennen. Maar no worries, het ligt niet aan jou. Het kan zijn dat je gewoon de verkeerde datingapp gebruikt.

Probeer daarom eens Inner Circle uit. Deze datingapp wil juist dat je elkaar in real life ontmoet om elkaar een stuk beter te leren kennen. Duizenden singles in Nederland hebben hun datingapps dan ook vervangen door Inner Circle, en drie van de vier members vindt dit ook nog eens de fijnste datingapp.

Enne, komen onderstaande struggles je maar al te bekend voor? Misschien vervang jij oude app dan ook wel door Inner Circle.

1. Je bent het zat om telkens naar links te swipen

Ben je inmiddels elke single op twintig kilometer afstand tegengekomen in de app? Tja, misschien wordt het dan tijd om je afstand te vergroten? Nope. Eigenlijk wordt het gewoon tijd om eens een duik te nemen in een nieuwe dating pool.

2. Je wilt meer dan alleen ‘ONS’

Ben je het zat om telkens weer ‘alleen ONS’ (one night stands) in bio’s te lezen? We feel you. Ook online daten zou moeten voelen alsof je je favoriete kroeg inloopt en makkelijk een praatje kan aanknopen met een leuke single. En die favoriete ‘online bar’? Die vind je bij Inner Circle.

3. Met die nepprofielen ben je helemaal klaar

Anno 2021 is het maar moeilijk om de echte profielen van de nepprofielen te onderscheiden. En dat is nou net hetgeen waar Inner Circle een stokje voor steekt. De datingapp voorkomt dat je gematcht wordt met een catfish. Er is namelijk een heel team dat handmatig alle members op de app verifieert, zodat jij rustig van je date kunt genieten en weet dat degene met wie je hebt afgesproken ook écht degene is de ze zeggen te zijn.

4. Je vindt nooit iemand met wie je echt een klik hebt

Ben je het zat dat je nooit verder komt dan de gebruikelijke ‘Hoe gaat het?’ en ‘Wat zijn je hobby’s?’ Ook dat begrijpt Inner Circle. Alle profielen op de app zijn gevuld met dat wat jou, jou maakt. Zo zijn er meerdere categorien waarin leden kunnen aangeven of ze bijvoorbeeld foodies zijn, dol zijn op avontuur of dat ze juist genieten van rustige boswandelingen. Zo wordt het je dan ook gemakkelijk gemaakt om te matchen met iemand die op dezelfde golflengte zit als jij. Score!

5. Je wilt eens op een date gaan die echt leuk is

Een eerste date hoeft echt niet altijd te bestaan uit ergens een drankje doen. Ga bijvoorbeeld eens op een actieve date en fiets samen op een neonkleurige fiets door de binnenstad van Amsterdam. Ga naar een feestje op een zomers terras, of wandel samen door een stad om toffe street art te spotten. Enne, dit zijn ook nog eens allemaal dating experiences die Inner Circle afgelopen jaar organiseerde.

6. Je wilt mensen ontmoeten die de moeite waard zijn

Tja, die fysieke aantrekkingskracht is uiteraard heel belangrijk, maar een fijne date hebben draait niet alleen om de goede looks van je date. Als je wilt dat het écht werkt, wil je ook een gesprek met iemand kunnen voeren dat om meer draait dan alleen leuke plekken om een drankje te doen.

7. Je wilt meteen gaan daten 

Wil je jezelf écht openstellen voor de liefde? Waarom ga je dan niet eens naar een dating event? Doei ongemakkelijke dates, hallo rooftop cocktails en prachtige festivals! Klinkt dit jou als muziek in de oren? Dan moet je je zeker eens aanmelden bij Inner Circle.

Waar wacht je nog op? Til je dating experience naar een hoger niveau en schrijf je in bij Inner Circle.

Join Inner Circle

Beeld: Inner Circle

Laatste nieuws

Zie ook