Zien: Love Islands Daniël heeft een nieuwe vriendin

Oeh la la!

Het is alweer twee jaar geleden dat Daniël en Floor Love Island wonnen. De twee leken super happy samen, maar gingen niet lang daarna uit elkaar. Inmiddels heeft Daniël het geluk gevonden bij een andere Groningse dame.

Relatie

Het was een tijdlang stil op de Instagram-pagina van Love Island-winnaar Daniël, maar gisteren plaatste hij een foto met niet één, maar twee verrassingen. Zo showt hij niet alleen zijn nieuwe korte coupe (die hem héél goed staat), maar stelt hij ook gelijk zijn nieuwe vriendin voor. Wauw, wat een knap stel!

Het is heel bijzonder dat Daniël weer in love is. Drie maanden geleden zag zijn leven er namelijk nog heel anders uit, zo vertelde hij destijds openhartig. “Ik merkte dat de druk van de media mij te veel werd. Ook heb ik PTSS opgelopen door een gebeurtenis van een hele tijd geleden en kon ik sociale media er gewoon even niet bij hebben. Het werd er alleen maar slechter op. Nu heb ik sinds kort weer mijn ‘normale’ leven opgepakt en dat bevalt mij wel.”

Nieuwe vriendin

Wat we tot nu toe weten over de nieuwe vriendin van Daniël, behalve dat ze bloedmooi is? De beauty heet Carmen Sureveen en komt uit Groningen. Haar Instagram staat vol met de leukste outfits en mooiste reisfoto's. Enne, natuurlijk deelt ook Carmen een leuk kiekje met haar nieuwe boyfriend. Lief!

Beeld: Love Island, Instagram

Laatste nieuws