Love Islands Floor klapt uit de school over relatie met Daniël

"Het was heel heftig"
Love Islands Floor klapt uit de school over relatie met Daniël

Kort na het programma werd er een punt gezet achter de prille relatie van Love Island-winnaars Daniël en Floor. De blondine vertelt nu wat er na de villa allemaal is gebeurd.

Heftig

"De tijd in de villa was heel erg leuk, maar de periode ná de villa vond ik heel heftig", vertelt ze aan het Groningse In de Buurt. “Er komt heel veel op je af en je wordt overal herkend. Ik was nergens meer anoniem en moest er heel erg aan wennen om overal aangesproken te worden. Een simpel boodschapje doen duurde soms heel erg lang door alle vragen."

Lees ook: Love Islands Daniël datet met deze Temptation-verleidster

Collega's

Elkaar beter leren kennen zat er niet echt in. "Daniël en ik werden heel erg geleefd de weken na Love Island. We moesten overal samen verschijnen en eigenlijk waren we meer collega’s dan een stel." Mede daardoor besloten ze dat het niet ging werken. "We hebben het leuk gehad in de villa, maar daarna werkte het niet meer tussen ons. Het was geen relatiemateriaal, we hebben het geprobeerd."

Jammer vindt ze het niet. "Het had zo moeten zijn. We hebben een leuke tijd gehad, maar het is wel prima zo. En nee, we hebben geen contact meer met elkaar."

Echte reden

Daniël liet eerder weten dat hij de echte reden van de breuk niet bekend wilde maken. "Mensen weten niet wat er aan vooraf is gegaan en wat de échte reden was om uit elkaar te gaan met Floor. Als mensen die reden wisten, hadden ze mij wel begrepen", vertelde hij toen. "Ik ben niet een persoon die die reden in de wereld gaat brengen. Ik hou de eer aan mezelf en ben niet zoals sommigen die een ander maar al te graag de grond in drukken via de sociale media."

Bron: In de Buurt | Beeld: Love Island

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f8f1b32de045', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });