Love Islands Daniël over weerzien andere kandidaten tijdens reünie

Awkward...
Love Islands Daniël over weerzien andere kandidaten tijdens reünie

De reünie van het Videoland-seizoen van Love Island leek even van de baan, maar Floor kondigde onlangs aan dat er deze alsnog gaat komen. Maar wat vindt ex-liefje Daniël daar nou eigenlijk van?

Ruzie met kandidaten

Eenmaal terug uit de villa op Gran Canaria kwam de blonde hunk regelmatig in de clinch te liggen met zijn voormalige roomies.

Zo klapte hij na meerdere ruzie's met Victoria zelf behoorlijk uit de school in een video op zijn YouTube-kanaal. Een gezellig weerzien met de rest van de kandidaten lijkt er dan ook niet in te zitten.

Lees ook: Love Island-deelneemster: 'Ik had het coronavirus in de villa'

Onwerklijk

“Ik heb net de eerste afleveringen van Love Island gekeken. Het is de eerste keer dat ik ze heb gezien. Ik vond het heel raar. Het is heel onwerkelijk om te zien dat ik daar ben geweest. Ik denk dat als de reünie er binnenkort is, dat ik het ook heel raar vind om iedereen weer te zien", aldus Daniel in zijn Sterren in Quarantaine-vlog van RTL Boulevard.

Zal de hereniging tussen de kandidaten net zo awkward worden als tijdens de reünie van de Islanders uit het eerste seizoen?

Bron: RTL | Beeld: YouTube, Love Island

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f9cbabb0ba97', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });