Famke Louise geeft update over zwangerschap

Famke is al 27 weken in verwachting van haar little one.

Famke Louise is op dit moment 27 weken zwanger van haar eerste kindje. Er is al een mooie baby belly te zien en de zangeres heeft een prachtige glow. Aan RTL Boulevard vertelt ze hoe het nu gaat.

Pufcursus en de babykamer

Famke is over de helft van haar zwangerschap, en de zangeres maakt het goed. “De zwangerschap gaat eigenlijk wel lekker. Alles gaat volgens planning en ik ben helemaal happy. Ik zit goed in mijn vel en ik ben hartstikke gelukkig”, aldus Famke. Ook deelt ze dat zij en haar vriend Denzel Slager enorm uitkijken naar de komst van hun liefdesbaby. De voorbereidingen zijn ook al in volle gang, zo vertelt Famke dat ze al druk bezig is met een pufcursus en de babykamer.

De periode voordat ze haar zwangerschap bekendmaakte, vond de zangeres best lastig. Voor een samenwerking met dragqueens Vanessa van Cartier, House of Vivaldi en My Li’l puny moest ze namelijk een videoclip opnemen met een hoop choreografie. “Toen moest ik allemaal smoesjes bedenken waarom ik het niet kon”, vertelt de zangeres lachend.

Eerste trimester

De zangeres deelde al eerder met haar volgers hoe de zwangerschap verloopt. Bij een foto van haar zwangere belly schrijft Famke: “Na zes maanden eindelijk weer de gym in! Ik heb me in het eerste trimester super zwak gevoeld maar dat gaat nu gelukkig beter.” En wat straalt ze!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws